Ми у Facebook
28.09.2015, 15:30

У Кременчуці «Верес» перемогу не втримав [+Відео]

Рівненський «Верес» у черговому матчі чемпіонату України в другій лізі зіграв унічию з клубом «Кремінь» із Кременчука. Гості першими відкрили рахунок у поєдинку, проте не змогли втримати переможний рахунок.
Перший тайм протистояння на стадіоні імені Олега Бабаєва нічим особливим не запам’ятався. Проте на початку другого тайму «Верес» повів у рахунку. Тарас Коблюк ефектно зльоту пробив з лінії штрафного майданчика.

Проте на 82-й хвилині масована атака команди з Полтавщини завершилася голом Костянтина Чернія – 1:1. Крім того, на 89-й хвилині друге попередження за гру рукою отримав гравець «Вереса» Борис Орловський.

Ця нічия стала для «Вереса» першою у десяти поєдинках нинішнього чемпіонату. Щоправда і таки результат дозволив команді Олега Луткова піднятися на другу сходинку турнірної табилці, оскільки конкуренти рівненчан - «Колос» та «Інгулець» - зазнали домашніх поразок.

«Складна вийшла гра, і погода, і штучне поле дали про себе знати. Але хлопці молодці, проявили характер, шкода тільки, що не втримали перемогу», - прокоментував події в матчі Олег Лутков, головний тренер НК «Верес».

Турнірна таблиця на сайті ПФЛ.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У «Вересі» визначилися з ціною квитка на перший домашній матч

На другу домашню гру «Вереса» члени клубу потраплять вже за гроші

Статистика матчу.

«Кремінь» (Кременчук) – НК «Верес» (Рівне) - 1:1 (0:0)

27 вересня, Кременчук, стадіон «Кремінь-Арена» імені Олега Бабаєва, 1500 глядачів.

Голи: Костянтин Черній (83) - Тарас Коблюк (60).

Попередження: Орловський (24), Жовтюк (57), Носарєв (65), Коблюк (89) – усі «Верес».

Вилучення: Орловський (85) – повторне попередження.

Арбітр: Є.Петренко Є. (Одеса), асистенти - В.Дорошенко (Житомир), І.Рибченко (Запоріжжя), четвертий арбітр – А.Звягінцев (Кременчук), спостерігач арбітражу – О.Білорус (Черкаси).

«Кремінь»: Онопко, Ченбай, Шершень, Ховбоша, Кунєв, Стрельцов, Гордя (Піскун, 66), Черній, Бажан (Тертишний, 89), Степанчук (Ентін, 78), Тимченко. Запасні – Олійник, Курелех, Остапенко, Даниленко. Головний тренер – Сергій Ященко.

«Верес»: Рябой, Гальчук, Жовтюк, Носарєв, Орловський, Шутов, Дугієнко, Коблюк, Поручинський (Цурупін, 82), Скоцький (Білоус, 66), Лакуста. Запасні – Нагірний, Денега, Каськов, Овчар, Марцінюк. Головний тренер – Олег Лутков.


Результати інших матчів 10-го туру:

«Кристал» – «Реал Фарма» – 1:2
«Барса» – «Нікополь» – 0:0
«Колос» – «Скала» – 0:3
«Арсенал-Київ» – «Арсенал-Київщина» – 2:1
«Інгулець» – «Енергія» – 0:1
«Мир» – «Буковина» – 3:2








На правах реклами