Ми у Facebook
02.10.2015, 21:30

Що готує Рівненська обласна філармонія до нового ювілейного сезону?

Дитячі концерти, хоровий спів, Віденський бал, Клуб успішних людей та грандіозний концерт, а ще багато-багато сюрпризів чекає рівнян у ювілейний сезон від обласної філармонії.
Новий концертний сезон у Рівненській обласній філармонії стартує уже сьогодні. А артисти та керівники уже повністю готові зустрічати глядачів, давати концерти та набиратися нових вражень.

Отож, найближчим часом рівнянам обіцяють не лише традиційні концертами, але й нові приємні сюрпризи.

Художні керівники філармонії розкривають декілька секретів та розповідають, що цей сезон буде унікальним та надзвичайно яскравим.

Розклад концертів у Рівненській філармонії на жовтень

Перш за все, у грудні цього року виповниться 75 років філармонії, саме тоді відбудеться апогей концертного сезону - грандіозний концерт, де найкращі виконавці виконуватимуть найкращі твори.

Є у запасі організаторів унікальні задуми. Так, взимку, після ювілейного концерту, планується провести бал, що буде не гірше Віденського.

- Ми вже давно маємо такий творчий задум. Нині продумуємо всі деталі, адже це хочемо провести хороший захід. Для цього ми плануємо пошити спеціальні костюми, підготувати музичний репертуар, і неодмінно навчити учасників необхідних танцювальних па,- розповідає Художній керівник Рівненської обласної філармонії Сергій Кульчинський.

Творчі керівники філармонії обіцяють вчасно анонсувати події та надалі дивувати жителів міста приємними подарунками.





На правах реклами