Ми у Facebook
05.10.2015, 21:00

Завтра до Рівного приїде Арсен Аваков

Міністр МВС має зустрітись з особовим складом рівненської міліції та розповісти підлеглим про реформи та дати набору претендентів у нову патрульну поліцію.
Нагадаємо, що на Рівненщині упродовж трьох тижнів — із 6 до 27 жовтня — триватиме набір претендентів до нової патрульної поліції. Пункт прийому анкет працюватиме у приміщенні Рівненського міського будинку культури за адресою: вул. Соборна, 3д.


Коли у Рівному стартує набір до поліції


Бажаючі особисто подати заявку та заповнити анкету можуть звертатися за вказаною адресою щоденно (крім вихідних) з 9.00 до 18.00. З собою потрібно мати паспорт громадянина України та ідентифікаційний код. Бажано — посвідчення водія.

Отримати необхідну інформацію, яка стосується влаштування на роботу до лав нової патрульної поліції, можна буде за номером телефону гарячої лінії: 0362 67 92 22, який діятиме із 6 жовтня з 9-ї до 18-ї години щодня, крім вихідних.

Не виключено, що з претендентами у нову поліції на Рівненщині завтра особисто спілкуватиметься міністр Арсен Аваков. У СЗГ УМВСУ в Рівненській області підтвердили, що чекають Арсена Авакова завтра у Рівному, передає Рівне Вечірнє





На правах реклами