Ми у Facebook
06.10.2015, 08:45

Сьогодні до Рівного приїде консул США

Сьогодні, 6 жовтня на Рівненщині консул США обговорюватиме питання диверсифікаційних віз (Грін Кард) та проблеми візового шахрайства.
Консул Сполучених Штатів Америки Ніколь Тобін відвідає Рівне та виступить з презентацією про диверсифікаційні візи та проблеми візового шахрайства.

Зустріч з усіма зацікавленими відбудеться 6 жовтня 2015 року, у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці, за адресою вул. Короленка, 6, о 10:00.

У ході презентації пані Тобін пояснить процес отримання диверсифікаційних віз США. Вона зупиниться на основних етапах процесу та пояснить, що потрібно зробити, щоб процес отримання візи був чітким, прозорим, без необхідності сплати додаткових коштів.

Країни, в які українці можуть поїхати без візи [СПИСОК]

Пані Тобін також розповість про проблему візового шахрайства, а також про агенції, які пропонують послуги у проходженні процесу отримання віз США, а також так звану «допомогу» у виграші Грін Карти.

Пані Тобін також матиме змогу відповісти на інші питання, пов’язані з існуючими процедурами отримання диверсифікаційних віз США.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ