Ми у Facebook
06.10.2015, 18:00

Міжнародний центр розвитку Couple' S'ecrets запрошує рівнянок у жіночу школу «Ключі до себе»

Вперше у м.Рівному! Навчання для жінок та дівчат на факультеті жіночої психології проводить 
практичний психолог, психотерапевт, член ГО «Психологічна служба Євромайдан» Ольга Нагаль.
Ми живемо у часи, коли умови навколо нас змінюються швидко, а іноді блискавично. І часу на пристосування до певних умов немає. Проте, у нас є дивна особливість - ми самі можемо навчатися, та навчаючись змінювати себе.
 
У нашій школі ви зможете отримати зовсім іншу освіту, не таку, яку ви отримували до цього - в школі чи інституті, - яку, в основному, припадає пилом у ваших шафках в красивих рамочках на казенних бланках. Наша освіта буде враховувати ваші особливості, потреби, бажання і можливості виявити свої ресурси і зони розвитку.
 
Тут не буде нудних теорем і нудного зубріння. Ви самі будете вибирати, що вам цікаво, і кожен раз будете самі здійснювати ваші особисті, унікальні відкриття.

Запрошуємо вас у захоплюючий жіночий світ - для знайомства з собою справжньою, а також з іншими сміливими, яскравими, іноді підступними, але такими живими і прекрасними жінками!
 
Головна мета курсу школи «Ключі до себе»:

- виявити ресурсну і тіньову структуру жіночої природи;
- допомогти усвідомити і зрозуміти мотиви своїх вчинків;
- навчитися прощати і сповідувати прощення;
- навчитися діяти і спокійно реагувати;
- будувати цілі та пріоритети;
- навчитеся вибудовувати відносини в різних сферах нашого життя;
- вміти орієнтуватися в будь-якій ситуації;
- отримувати позитив і радість від життя.

 За допомогою своєї жіночої сили й енергії емоцій конструктивно змінювати негативні енергії на енергії добра і любові, тієї любові, яка врятує світ!

А допоможе вам Ольга Галицька (Нагаль) - практичний психолог, психотерапевт за методом кататимно-імагінативній психотерапії (символ-драма), таролог, II ст. Reiki, член ГО «Психологічна служба Євромайдан». Провідні школи індивідуального розвитку: «Колесо життя», «Квінтесенція жіночих енергій», «Архетипи Таро - психологічний аспект життя», «Жінка – мати». Очолює психологічну службу реабілітації та підтримки учасників АТО та їх сімей при ООПСЕМ м.Рівне.
 
Формат навчання в школі передбачає 26 зустрічей один раз на тиждень по вівторках - з вересня по травень, з можливістю продовження - за запитом групи. Тренінг буде проходити у закритому форматі, тобто зі стабільним складом учасниць, лише перші 2-3 зустрічі будуть відкриті, для приєднання нових учасниць. Тривалість кожної зустрічі - 2,5 години (з 18.00 до 20.30).
     
Школа Ольги Галицької (Нагаль) «Ключі до себе».

Почнемо з простого: чому назва «Ключі до себе?». Ключ - це дуже давнє слово і має багато значень і синонімів:
- Ключ води, ключ журавлів, ключ до дверей, «ключ» до серця і т. д . Зрозуміло одне, якщо є ключ, то є і замок. У кожного з нас є свої ключі та свої замки, а коли говорити про взаємини? Важко уявити скільки треба відкрити замків і скількома ключами треба скористатися, щоб побудувати або вибудувати відносини.

Буває в житті період, коли ніби все ясно і все знаєш, але щось «не пускає». І розумієш прекрасно, що справа в собі самій. А де знайти ті двері у собі, та ключ до них. І приходить час щось вирішувати.

Тут на допомогу приходить можливість повчитися або почати використовувати свої приховані ресурси-архетипи жіночої сили відвідуючи нашу школу «КЛЮЧІ ДО СЕБЕ» !!!!

Як один ключ не може відкривати одночасно всі двері так і наші теми-ключі різні. Власне і тем у курсі вісім і вони всі різні і значущі, адже відкривати ними доводиться різні стани, енергії, питання ... Є ключ з секретом, і простий ключ і ключ загадка як знайти свій ресурс, і відкрити свої можливості.

За допомогою роботи з ключами ми зможемо ближче познайомитись з собою, проявити свої сильні і приховані ресурси. Зрозуміти: «Хто Я? Звідки? Куди я йду? Чому? Для чого?»
 
Ми, жінки, вирушаємо у захопливу подорож, щоб знайти коріння своєї жіночої сили, магії і привабливості. У подорож, яка проведе нас через тисячоліття, дозволить вдихнути аромати далеких жіночих образів, захопитися досягненнями древніх цивілізацій і прожити різноманітні життя героїв разом, з прекрасними представницями Землі - жінками. Тут ми зустрінемось з жіночими силами від яких все людство початок життя, черпало силу, радість і довідалося любов. Ми відчуємо силу самої Землі і природи, коли просто придивимося уважно до себе - звичайної жінки, мами, доньки, сприймемо свою слабкість, мрійливість і надію.
 
Знаємо з історії, що чоловіки, свої подвиги здійснювали заради матері, дружини, доньки. Віра і любов жінки завжди надихала героїв, зберігала життя дивними способами воїнам, енергія любові захищала від зла і вела до Перемоги.
 
І сьогодні всім нам так необхідна Жіноча непохитна сила і любов, милість і животворяща віра і надія! Не дивно, що прихована природна жіноча сила і магія починає діяти, як сильний надійний механізм протистояння, в резонанс справжньому ... Війни, стихійні лиха і зло - ніщо в порівнянні з жіночою бурею емоцій і почуттів. Дізнатися жіночу природу складніше, ніж пізнати закони всесвіту, вона багатогранна, непостійна, і така мінлива.
  
Чекаю зустрічі з Вами! Ваша Ольга Нагаль.

Телефони центру розвитку Couple' S'ecrets:  
0961644235 - Яна Довмат





На правах реклами