Ми у Facebook
07.10.2015, 13:45

Найбільше кандидатів у мери — у Рівному і Кузнецовську

Фото http://izbir.com.ua

У Здолбунові на посаду міського голови балотується лише троє кандидатів, а у Рівному — 11.
Стали відомі імена всіх кандидатів на посади міських голів на Рівненщині. Скрізь діючі міські голови балотуються на новий термін. Наприклад, мер Костополя Євгеній Денисюк іде на посаду міського голови вже на п'ятий термін.

У Дубні на посаду мера також претендують, зокрема, колишній міський голова Леонід Дудко та голова правління благодійного фонду “Любіть Україну” бізнесмен Михайло Корилкевич — син колишнього голови Дубенської райдержадміністрації Данила Корилкевича.

На Рівненщині стартує новий проект “Оберіть місцеву владу вже сьогодні!”

У Кузнецовську, крім діючого очільника міста, серед кандидатів також є переможці мерських виборчих перегонів минулих років — Сергій Анощенко та Степан Жданюк. У Радивилові конкуренцію діючому меру Миколі Карапетяну складе, зокрема, колишній голова райдержадміністрації Володимир Кондик. У Корці зареєстровано двоє кандидатів на ім'я Людмила Дмитрук — одна з них є діючим міським головою, інша — тимчасово не працює.


http://ogo.ua/articles/view/2015-10-06/68031.htm
l

А в Острозі серед кандидатів на мера — 20-річний студент третього курсу Острозької академії Роберт Коваль та генеральний директор підприємства Сергій Опря із Києва. А в Сарнах на мера балотується представниця “Свободи” Ірина Довженко, місцем проживання якої вказано с.Калинів Міст Пирятинського району Полтавської області.
Найменше кандидатів на посаду міського голови — у Здолбунові, тут їх лише троє. По четверто кандидатів — у Сарнах і Корці. Найбільше — у Дубровиці (9), Кузнецовську (10) та Рівному (11).

Повні списки кандидатів на посади міських голів міст Рівненщини можна прочитати на сайті Центральної виборчої комісії (cvk.gov.ua) у розділі “Місцеві вибори-2015”.





На правах реклами