Ми у Facebook
07.10.2015, 17:45

Міжнародний Центр розвитку Couple' S'ecrets

Ми живемо у часи, коли умови навколо нас змінюються швидко, а іноді просто блискавично.
І у кожного з нас немає часу на пристосування до цих умов. Але вихід з ситуації є! Все просто — потрібно постійно навчатися і працювати над змінами у собі!
Саме для того, щоб навчитися будувати стосунки, отримувати позитивні емоції, насолоджуватися життям, будувати своїми руками власну долю, ми запрошуємо дівчат та жінок в нашу жіночу школу «Ключі до себе» - на факультет жіночої психології.

Головна мета курсу школи «Ключі до себе»:
- виявити ресурсну і тіньову структуру жіночої природи;
- допомогти усвідомити і зрозуміти мотиви своїх вчинків;
- навчитися прощати і сповідувати прощення;
- навчитися діяти і спокійно реагувати;
- будувати цілі та пріоритети;
- навчитеся вибудовувати відносини в різних сферах нашого життя;
- вміти орієнтуватися в будь-якій ситуації;
отримувати позитив і радість від життя.

Жіноча сила й енергія позитивних емоцій конструктивно змінюють негативні енергії на енергії добра і любові. А Саме вони, ям ми знаємо є рушіями, які врятують світ!

Більш детальну інформацію та запис в Школу «Ключі до себе» відбувається за тел. 096 164 42 35

Серед викладачів Школи -Ольга Галицька (Нагаль).


Практичний психолог, психотерапевт за методом кататимно-імагінативній психотерапії (символ-драма), таролог, II ст. Reiki, член ГО «Психологічна служба євромайдан». Провідні школи індивідуального розвитку: «Колесо життя», «Квінтесенція жіночих енергій», «Архетипи Таро - психологічний аспект життя», «Жінка – мати». Очолюю психологічну службу реабілітації та підтримки учасників АТО та їх сімей при ООПСЕМ м.Рівне.

Формат навчання в школі передбачає 26 зустрічей один раз на тиждень по вівторках - з вересня по травень, з можливістю продовження - за запитом групи. Тренінг буде проходити у закритому форматі, тобто зі стабільним складом учасниць, лише перші 2-3 зустрічі будуть відкриті, для приєднання нових учасниць. Тривалість кожної зустрічі - 2,5 години (з 18 до 20.30).

Чекаю зустрічі з Вами.





На правах реклами