Ми у Facebook
08.10.2015, 11:00

Закладам Рівненщини для незрячих подарують нестандартні карти України

А перед цим відбудеться презентація карти для незрячих.
Цей захід приурочать Міжнародному дню «Білої тростини», який відзначають 15 жовтня.Як повідомили з відділу маркетингу та наукової роботи Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки, презентацію проведуть 13 жовтня у їхній бібліотеці за адресою: майдан Короленка, 6, актова зала (2 поверх). Початок о 10 годині.

url=http://ogo.ua/articles/toprint/2015-10-06/67996.html]
У Рівному презентують унікальну літературу з Чикаго[/url]

Адміністративна рельєфно-графічна карта України, розроблена та виготовлена фахівцями ВГО людей з інвалідністю «Генерація Успішної Дії» та партнерами з Польщі – Studio Tyflografiki. Карта допоможе дітям і дорослим з порушеннями зору сформувати уявлення про Україну, її територію, адміністративний поділ, розташування відносно сусідніх кран, дізнатися, де знаходяться обласні центри, області, моря тощо. Вона буде корисною вчителям, учням, викладачам та студентам з порушеннями зору.

Рівняни цікавляться, чому пожовтіли дороги


Карти будуть безкоштовно розповсюджувати в школах, де навчаються діти з порушеннями зору, зокрема у Києві, Львові, Одесі, Харкові, Рівному. Такі карти Рівненський обласний осередок Всеукраїнської громадської організації людей з інвалідністю по зору «Генерація успішної дії» подарує п’ятьом закладам, які обслуговують людей з порушеннями зору на Рівненщині.





На правах реклами