Ми у Facebook
08.10.2015, 15:00

«Маяк» достроково завоював футбольне золото області

У Чемпіонаті Рівненської області з футболу сезону 2015 визначився достроковий переможець. За три тури до завершення змагань сарненський «Маяк» став недосяжним для переслідувачів і тепер може догравати турнір у «тренувальному» режимі.
Вчора, у середу, 7 жовтня, відбулося відразу два перенесених поєдинки в першій лізі області. В одному з них «Маяк» на власному полі приймав ФК «Малинськ». У першому таймі цього матчу була зафіксована нічия 0:0, проте у другому таймі сарненчани дотиснули суперника – 2:0.

В той же час в Оржеві місцевий ОДЕК, який йшов на другому місці, приймав ФК «Садове». Не дивлячись на відносно невисоке місце команди з Гощанського району – лише шосте – садівчани виявилися для минулорічного чемпіона «міцним горішком». Звівши перший тайм унічию 1:1, ФК «Садове» не поступився і в другому – 2:2.

Таким чином, втрата очок безпосереднім переслідувачем та власна перемога над ще одним конкурентом дозволила «Маяку» отримати просто «гросмейстерський показник» - 41 очко в 15 матчах - та достроково гарантувати собі перше місце у Чемпіонаті області з футболу сезону 2015 року.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Чемпіонат області: «Маяк» продовжив штампувати перемоги

«Сокіл» програв удома і серйозно ускладнив завдання «вполювати» медалі

Щодо боротьби за інші місця на п'єдесталі, то срібло та бронзу мають шанси розділити ОДЕК, «Сокіл» та ФК «Малинськ» (відповідно, 30, 28 та 27 очок). Певні шанси втрутитися у розподіл медалей ще не втратив і гощанський тандем – ФК «Гоща-АМАКО» та ФК «Садове» (24 та 22 очки). За виживання у першій лізі змагатимуться «Случ» та «Волинь-Цемент», які набрали лише по 4 залікові бали кожен.










На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ