Ми у Facebook
09.10.2015, 17:45

У Рівному проходить Водний форум

Розпочався найголовніший захід відзначення столітнього ювілею Національний університет водного господарства та природокористування   – Водний форум.
Першою подією у рамках форуму стало урочисте засідання вченої ради.

Нагадаємо, що 27 вересня "водник" святкує 100-річчя

Розпочалося засідання з посвяти у Почесні професори університету людей, які тісно співпрацюють з нашим закладом, зробили великий вклад у його розвиток та становлення. Це почесне звання було присвоєно ректору Люблінської Політехніки Пьотру Кацейко, ректору Суспільної академії наук Роману Паторі, ректору Польського державного технічного університету Алоїзі Шиманському, ректору Державної вищої професійної школи в Хелмі Йозефу Зайонцу та директору Національної наукової сільськогосподарської бібліотеки НААН Віктору Вергунову. Вони привітали університет та колектив із 100-річчям та від імені своїх колег вручили подарунки.

Лунали вітальні промові і від інших гостей заходу, серед яких були представники адміністрації міста та області, міський голова, священнослужителі Української православної церкви, представники колективів водогосподарських об’єктів України, представники делегацій з навчальних закладів Польщі, Росії, Білорусі, Болгарії, України, почесні випускники.

Після перерви учасники засідання, гості, викладачі та студенти взяли участь у відкритті меморіальної дошки на фасаді третього корпусу нашому викладачу, який в лютому місяці загинув у зоні АТО - Миколі Карнаухову.

ВІДЕО: рівненський "водник" відзначив 100-річний ювілей

Наступним етапом свята стала екскурсія гостей форуму університетом та відвідування гідротехнічної лабораторії, до складу якої входить гідравлічна лабораторія з дослідними та навчальними установками та руслова лабораторія.





На правах реклами