Ми у Facebook
13.10.2015, 13:50

Сім способів зігрітися на роботі

Фото newseek.org

З настанням холодів на вулиці, коли опалення у приміщеннях ще ввімкнули не скрізь, актуальним стає питання про те, як зігрітися в офісі без використання обігрівачів та кондиціонерів.
1.Багато шарів одягу

Головний спосіб, який не дасть замерзнути - багато шарів одягу. Ви можете просто починати знімати по одній одежині, якщо раптом стає жарко. Одягніть майку, зверху сорочку, кофту, шарф, ще одну вовняну кофту або ще що-небудь, у що можете закутатись. Шарф допомагає зігріти шию, а кофту з довгими рукавами можна натягнути на руки, якщо раптом і вони почнуть замерзати

2.Гаряча їжа та напої.

Гарячий обід або чай теж можуть допомогти зігрітися. Можна випити чай з яблучним оцтом або гарячу воду з лимоном, що також допоможе відновити імунну систему. Тепла чашку з чаєм допомагає й нагріти руки, коли стає дуже холодно.

3.Шкарпетки


Шкарпетки - це прекрасний спосіб зберегти тепло тіла, оскільки значну частину тепла ми втрачаємо саме через ноги, руки і голову, тому тримати ноги в теплі - прекрасна ідея в боротьбі із замерзанням. Якщо ви носите відкрите взуття, можна вибрати шкарпетки в тон, які щільно обтягують ніжку або навіть гольфи до коліна.

4.Шаль


Шаль - дуже привабливий, але в той же час ефективний, спосіб зігрітися. Нею можна обгорнути плечі або вкрити все тіло. До того ж шаль підходить до суконь.

5.Одяг з «правильних» тканин


Тканина відіграє велику роль у зігріванні. Бавовна вбирає в себе будь-яку вологу тіла і може зробити так, що одяг стане ще холоднішим. Шерсть - прекрасна альтернатива, яка зберігає тепло. Якщо є вовняна кофта, подумайте над тим, щоб надягати її щоразу, коли замерзнете.

6.Зачіска


Носіть волосся розпущеним. Важливо зберігати шию у теплі. Якщо жоден з шарфів не підходить до вашого сьогоднішнього образу, то розпущене волосся допоможе зберегти шию в теплі. Ще можна зав'язати волосся у низький кінський хвостик, що також чудово зігріє шию.

7.Взуття


Залиште взуття на високому каблуці і взуйте щось на низькому ходу. Чимало жінок перевзувається на роботі у спеціально підготовлене взуття. Це можуть бути, наприклад, черевики до колін. Їх можна носити з будь-яким одягом, але будьте певні: вони вас зігріють.

За інформацією http://miridej.ru







На правах реклами