Ми у Facebook
19.10.2015, 18:30

Краща футбольна команда міста Рівне визначиться в протистоянні «Стандарта» та «Рівеса»

Підходить до завершення Чемпіонат міста Рівне з великого футболу. Володар титулу кращого клубу обласного центру визначиться в очному протистоянні «Стандарта-Онікса» та «Рівеса» у найближчий вівторок, 20 жовтня.
На протязі минулого тижня відбулися два поєдинки змагань, в яких з однаковим рахунком 2:0 команди «Стандарт-Онікс» та «Рівес» здолали відповідно «Імперію» та «Рівнегаз».

У турнірній таблиці перше місце зі стовідсотковим результатом утримує «Стандарт-Онікс» (4 гри, 12 очок), далі йде «Рівес» (4, 10), у «Рівнегаза» шість очок після п'яти ігор, після «газовиків» розташувався «Ребелс» (5, 5), «Імперія» (4, 2), ДЮСШ «Верес» (4, 0).

20 жовтня у грі останнього туру «Стандарту» буде достатньо не програти «Рівесу», щоб фінішувати першими. А от їх суперник має лише вигравати, якщо хоче стати чемпіоном Рівного.

КАЛЕНДАР МАТЧІВ

ПОЛОЖЕННЯ ПРО ТУРНІР


МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Чемпіонат міста Рівне: «Стандарт» - без втрат, ДЮСШ «Верес» - без очок

Перші матчі футбольного чемпіонату Рівного порадували результативністю

Нагадаємо, що Чемпіонат міста Рівне з великого футболу відновився в минулому році після кількалітньої перерви. В 2014 році Рівненська міська федерація футболу провела турнір між вісьмома колективами, за результатами яких першою стала команда АМАКО, другою – «Водник», третіми – юні представники «Вереса».






На правах реклами