Ми у Facebook
21.10.2015, 18:54

На знімальну групу телеканалу "Рівне 1" напали невідомі особи

Під час зйомок сюжету на вулиці Мірющенка у Рівному невідомі особи у темному одязі стали перешкоджати оператору та журналісту Першого місцевого. Інформацію про це підтвердила виконавчий директор ТРК "Рівне 1" Оксана Власюк.
Журналіст та оператор ТРК "Рівне 1" знімали сюжет на вулиці Мірющенка у Рівному, коли група невідомих осіб спортивної зовнішності вчиняли напад на помешкання рівнян - били вікна, обрізали електричний струм.

Наша знімальна група працювала відкрито. Один з представників групи "тітушок", які називали себе новими власниками будівлі, напав на нашого оператора Артема Лаговського. Спочатку окропив його невідомою речовиною з газового балончика, а потім почав душити.

На даний час відбулася зустріч представників Першого місцевого з начальником міського відділку міліції Василем Зелінським, який пообіцяв швидке, прозоре та чесне росзлідування справи і максимальну співпрацю.

В цей момент Катя Мункачі та Артем Лаговський пишуть заяви на ім'я слідчому міськвідділку міліції про скоєння злочину за статтею 171 Карного кодексу України (перешкоджання законній професійній діяльності журналіста).

Поки невідомо, як слідчі кваліфікуватимуть справу.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ