Ми у Facebook
23.10.2015, 20:00

У рівненській школі пройшла «Посвята в п’ятикласники»

Життя, справді, часто дарує нам яскраві та непередбачувані моменти. І посвятам відводиться дуже незвичайна роль. А бувають вони найрізноманітніші. Колись існувала посвята в лицарі. Люди мистецтва часто присвячують комусь свої твори. Можна посвятити друга у свою таємницю…
Емоційним та незабутнім моментом у нелегкому шкільному житті учнів 5 класів стала незвичайна подія 22 жовтня 2015 року, яку вони зберігатимуть в пам’яті як символ дружби та взаємодопомоги. У Рівненському НВК № 2 «Школа-Ліцей» відбулася «Посвята в п’ятикласники». Щоб носити почесне звання п’ятикласника учні пройшли деякі випробування, і довели, що вони гідні цього звання.

Виставка ікебан та дарів природи «Феєрична осінь».



Кожний клас продемонстрував свої таланти, показав згуртованість, дружні відносини та щире вболівання за свою команду. Учнівський парламент підготував такі конкурси для школярів: «Знайомтесь! Ми – п’ятикласники!», «Креативність класу», «іспит» на кмітливість для капітанів команд – конкурс «Ерудит». 5-класники представили свої команди: 5-А – «Позитивчики», 5-Б – «Каштанчики», 5-В – «Скім», 5-Г – «Усмішки». Конкурси засвідчили, що всі класи, без винятку, надзвичайно активні, творчі, енергійні, незрівнянні, неординарні та багатогранні. Старшокласники, а саме – актив учнівського самоврядування, охоче долучилися до організації та підготовки свята своїм молодшим друзям і вітали їх ексклюзивними художніми номерами.



Учні Рівненського НВК №2 "Школа-Ліцей" долучилися до флеш-мобу [+Фото]

Однак, щоб зарахувати у шкільну родину, учні склали урочисту присягу п’ятикласника, яку проголосила голова учнівського парламенту Анастасія Барановська.





На правах реклами