Ми у Facebook
26.10.2015, 14:00

Рівненських студентів водили на голосування групами

Фото galinfo.com.ua

Студенти МЕГУ (Міжнародного економіко-гуманітарного університету) голосували по десять осіб, а перед волевиявленням їх консультували.
Таку заяву оприлюднив координатор ОПОРИ у Рівненській області Анатолій Бондарчук. Адже спостерігачі від цієї громадської організації на виборчій дільниці №560950 у Рівному фіксували це порушення на відео. І від них вимагали припинити відеозйомку.

За словами п. Бондарчука, спостерігачі громадянської мережі зафіксували організовані групи студентів МЕГУ (по десять осіб), які приходили голосувати. Перед голосуванням їх консультували,передає ЧаРівне.

- Найцікавіше, що в цих студентів була свіжа реєстрація. Коли наш спостерігач почав запитувати, чому вони приходять групами, бо це насправді викликало підозру, то представники з ВО «Громадський контроль» кинулися до нас і сказали, що наш спостерігач не має права робити відеозйомку, хоча законом це дозволяється, - повідомив Анатолій Бондарчук.

Врешті, інший кандидат на цьому окрузіу Юрій Запорожець викликав міліцію. Як сказав кандидат від ГО «Громадський контроль» Віталій Дем`янчук (перший проректор МЕГУ), правоохоронці взяли пояснення у його помічника, який перебував біля дільниці.





На правах реклами