Ми у Facebook
26.10.2015, 15:00

Попередні результати виборів-2015 у Кузнецовську

Офіційні результати місцевих виборів-2015 наразі ще не оголошено, але попередньо вже відомо шість партій, які точно подолали 5% прохідний бар’єр до Кузнецовської міської ради.
Хто стане депутатом Кузнецовської міської ради?

Оприлюднили імена «прохідних» кандидатів від «Самопомочі» у міськраду Рівного

Тут попередні неофіційні дані виглядають так:

1) Лідером голосування є Громадський рух "Народний контроль", представники якого отримали найбільшу кількість голосів кузнецовців - 16,5%. Відповідно, інтереси громади у міській раді представлятимуть 7 представників цієї політичної сили. За попередньою інформацією це: Тетяна Анощенко, Олександр Чех, Катерина Конопелько, Тетяна Денисова, Владислав Красуля, Сергій Шарапов та Руслан Павлусь.

2) Партія "Сила людей", яка є новачком виборчих перегонів, цілком очікувано показала гарний результат. Їм довірили свої голоси 14,2% виборців, тож інтереси громади у міській раді представлятимуть 6 представників цієї політичної сили. За попередньою інформацією це: Володимир Грушевський, Ксенія Будь, Ірина Шумра, Павло Пан, Наталія Лаврук та Олександр Стояновський.

3) БПП «Солідарність» отримав 12,2% голосів кузнецовців. Відповідно, інтереси громади у міській раді представлятимуть 5 представників цієї політичної сили. За попередньою інформацією це: Анатолій Кніовець, Євгеній Павлишин, Олександр Мензул, Дмитро Ющук та Наталія Петрович.

Хто став мером Дубна: попередні результати

Окрім того, за попередніми даними, долають 5% бар"єр ще 4 партії:

- ВО "Батьківщина" (4 депутати). За попередньою інформацією це: Ніна Хвалько, Ігор Куц, Олена Антипець та Володимир Шаблій.

- ВО «Свобода» (4 депутати). За попередньою інформацією це: Віктор Міцюк, Микола Ковбасюк, Володимир Ординат та Сергій Максимчук.

- «УКРОП» (4 депутати). За попередньою інформацією це: Борис Бірук, Наталія Бірук, Сергій Присяжнюк та Руслан Зінчук.

- УНП (також 4 депутати). За попередньою інформацією це: Степан Жданюк, Наталія Грохольська, Людмила Верешко та Людмила Семенюк.

Чиновник Рівненської ОДА став сільським головою


Нагадуємо, що вся вище розміщена інформація наразі ще офіційно не підтверджена, тож можуть виникнути деякі неточності у зазначених прізвищах кандидатів у депутати. Але загалом розклад політичних сил, представлених у Кузнецовській міській раді на найближчі два роки, виглядатиме саме так. Тож тепер усе залежатиме лише від того, як вищезазначені представники громади зможуть домовитись між собою та на які поступки зможуть піти задля того, аби Кузнецовська міська рада нарешті розпочала нормально функціонувати та працювати на користь громади міста.

За матеріалми 34400.net





На правах реклами