Ми у Facebook
26.10.2015, 17:45

На Рівненщині затримали п'яного водія зі зброєю та марихуаною

Працівники ДАІ Рівненської області встановили та затримали чоловіка, який в салоні легковика перевозив вогнепальну зброю, а також речовину зовні схожу на марихуану.
Сьогодні, 26 жовтня, близько опівночі, на вулиці Варшавській міста Сарни, працівники ДПС зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2107». За кермом легковика перебував 32-річний рівнянин. Під час перевірки реєстраційних документів інспектори ДАІ помітили, що у водія присутні явні ознаки наркотичного сп’яніння, що згодом підтвердила медична експертиза.

Увага! Розшукують рівнянина, який виготовляв наркотики

Окрім цього, під час поверхневого огляду салону автомобіля, на передньому сидінні було помічено магазин із патронами, пістолет марки «Шмайсер».

На місце події працівники ДАІ відразу викликали слідчо-оперативну групу Сарненського райвідділу міліції, яка, окрім зброї, в автомобілі виявила паперовий згорток із подрібненою речовиною, зовні схожою на наркотичну.

У Рівному наркотики продавали через Інтернет



Усе вилучене працівники міліції направили для проведення експертизи в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в Рівненській області.





На правах реклами