Ми у Facebook
28.10.2015, 17:45

Рівнянин обладнав нарколабораторію в автомобілі

Співробітники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Рівненській області виявили в автомобілі 46-річного рівнянина нарколабораторію та метамфетамін.
Про це повідомили з СЗГ УМВС України в Рівненській області.

Уночі 27 жовтня в одному з гаражних кооперативів Рівного міліціонери затримали автомобіль марки «Фіат Добло». 46-річний водій помітно нервував в присутності правоохоронців. При огляді транспортного засобу співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків виявили лабораторне обладнання для виготовлення психотропної речовини та майже 10 грамів метамфетаміну.
Як з’ясувалося, зловмисник має проблеми із Законом, зокрема зараз на розгляді у суді перебуває справа по обвинуваченню його за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.

На хабарі затримали майора однієї з в'язниць Рівненщини

Одночасно в цьому ж гаражному кооперативі правоохоронці затримали 39-річного та 45-річного рівнян, у яких при особистому огляді також вилучили психотропну речовину метамфетамін, загальною масою понад чотири грами.



Усе вилучене правоохоронці відправили для проведення експертизи до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

Прикордонники Рівненщини затримали злодія, який півроку переховувався у Білорусі

— За цими фактами відкриті кримінальні провадження за статтями 313 (викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням) та 309 (незаконне, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, — повідомив начальник ВБНОН УМВС України в Рівненській області Ігор Крутій. — Зловмисникам загрожує кримінальна відповідальність у виді позбавлення волі на строк трьох років.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ