Ми у Facebook
29.10.2015, 14:45

Гравці та тренер «Вереса» звернулися до своїх уболівальників [+Відео]

Гравці Народного Клубу «Верес» Рівне Олег Шутов, Андрій Рябой, Микола Жовтюк, Ігор Носарєв, а також головний тренер рівненчан Олег Лутков підготували відеозвернення до вболівальників.
«Бути капітаном успішної команди – подарунок долі. Бути капітаном, яка лише стає на ноги – це робота. Нам стільки всього щодня потрібно, що ми щоразу вдивляємося в трибуни – чи Ви нас не залишили. Футбол – це не політика. Тут не обманюють. Тут усе перед Вами, на полі як на долоні. Підтримайте нас, підтримайте наші перемоги. Повірте, кожен Ваш внесок – важливий», - звернувся Микола Жовтюк, капітан «Вереса», до потенційних нових членів клубу.

«Приходить час, коли ти просто зобов’язаний зробити крок, прийняти рішення, взяти на себе відповідальність. Ми з Вами відродили футбольний клуб «Верес». Він став народним. Футбол – це не лише майстерність і стратегія. Це екіпіровка, поїздки, ліки і лікування травм. Ніби – дрібниці. А насправді – надважливі речі. Щоб іти далі – потрібні гроші. Ваші сто гривень – це вкладення в розвиток клубу. Приєднуйся, фінансуй, підтримуй своє», - додав Олег Лутков, головний тренер рівненського футбольного клубу.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» реабілітувався в Херсоні

«Верес» закінчив перше коло на третьому місці








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ