Ми у Facebook
30.10.2015, 14:45

Пістолетники з Рівного стали кращими на Чемпіонаті України

На відкритому Чемпіонаті України зі стрільби кульової у вправах з пневматичної зброї, який відбувся у Львові, рівненські спортсмени завоювали відразу кілька золотих медалей. Рівненчани ставали кращими як у командному заліку, так і в особистому.
«Наш учень Омельчук Олег завоював золоту медаль у вправі ПП-3 (стрільба з пневматичного пістолета), особисто повторивши рекорд України. Команда Рівненщини у складі Сокола Андрія, Омельчука Олега, Данілова Владислава теж посіла перше місце. У вправі ПП-50 Омельчук Олег і Бороденко Юлія також стали найкращими», – розповіли у КЗ «Обласна школа вищої спортивної майстерності» Рівненської облради.

Змагання відбувалися у спортивно-стрілецькому комплексі навчально-спортивної бази літніх видів спорту міністерства оборони України. Учасниками чемпіонату стали 243 кращих кульовиків з п'ятнадцяти областей України.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Кульова стрільба: Омельчук завоював ліцензію на Олімпіаду 2016, а рівненчани – нагороди на Чемпіонаті України

На I Європейських іграх Омельчук став тільки шостим

Чемпіонат став першим етапом відбору кандидатів до складу національної збірної команди України. Відібрані спортсмени готуватимуться до чемпіонату Європи зі стрільби кульової у вправах з пневматичної зброї, який відбудеться 22-28 лютого наступного року в угорському місті Дьор.






На правах реклами