Ми у Facebook
30.10.2015, 15:15

Погоня на Рівненщині: ДАІшники ловили правопорушника

Інспектори ДАІ Рівненської області виявили авто, що було ввезене на територію України з порушенням митного законодавства.
Про це повідомили з прес-служби УДАІ УМВСУ у Рівненській області.

29 жовтня близько 22-години під час нагляду за безпекою дорожнього руху в смт Рокитне інспектори взводу ДПС ДАІ для обслуговування стаціонарного поста № 2 роти ДПС ДАІ, підпорядкованої УМВС,  подали вимогу про зупинку водію автомобіля «Опель Вектра». Однак керманич легковика її проігнорував і, збільшивши швидкість, продовжив рух. Правоохоронці негайно прийняли рішення про переслідування транспортного засобу. І вже за півкілометра помітили автомобіль «Опель», водій якого зник у невідомому напрямку, залишивши авто. У легковика було пошкоджене переднє колесо.

На Рівненщині в ДТП потрапив 16-річний мотоцикліст

Перевіривши автомобіль за базами Державтоінспекції, правоохоронці встановили, що транспортний засіб серед зареєстрованих на території України не значиться, а відтак іномарка перебуває на території нашої держави поза митним контролем.


ДАІшники Рівненщини знайшли викрадений автомобіль


Автомобіль працівники ДАІ доставили на територію  Рокитнівського райвідділу міліції.

Відомості за цим фактом внесені до журналу Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинення кримінального правопорушення та інших подій Рокитнівського РВ УМВС. Проводиться перевірка.





На правах реклами