Ми у Facebook
04.11.2015, 22:00

Як зрозуміти, чи жінка зраджує

Ні для кого не секрет, що до зради вдаються не лише чоловіки, а й жінки. Як же зрозуміти, чи ваша жінка дійсно знайшла собі іншого?
Напевно кожному чоловікому було б, м'яко кажучи, неприємно дізнатися про зраду йому з іншим, але й закривати очі на жіночі походеньки - також не вихід. Але ж як зрозуміти, що жінка дійсно "наставляє роги"?

Соцмережі. Якщо раніше ви могли спокійно подивитися її сторінку в соцмережах і вона нічого не мала проти, то їй нічого було від вас приховувати. Якщо ж тепер всі її сторінки запаролено, або ж закриваються, коли ви заходите в кімнату, то є привід задуматися. Я не кажу про те, що вона має таку необережність, як листуватися зі своїм...

Телефон. Зачасту жінка, яка зраджує, носить телефон з собою навіть у туалет чи в душ, не дозволяє переглядати контакти, повідомлення тощо. Можливо й таке, що жінка часто не відповідає на дзвінки, посилаючись на зайнятість. Ці ознаки не завжди стосуються зрадниць, але...

Затримка на роботі чи з подругами. Якщо раніше ваша жінка приходила вчасно і ніколи не їздила у відрядження, а зараз раптом почала, то тут теж є привід подумати. Можливо, в цей самий час вона зустрічається зі своїм другим номером.

Буває й таке, що ваша дівчина чи дружина насправді раптом вирушила у відрядження чи пішла в гості до подруги, а ви її даремно підозрюєте. У кожному разі це можна при бажанні перевірити.

Зовнішній вигляд. Якщо ви довго разом, жінка дозволяє собі бути ненафарбованою, ходити в старому одязі, зі скуйовдженим волоссям. Але коли в неї з'являється інший чоловік, жінка завжди прагне бути на висоті. Вона намагається бути красивіше звичайного, і це дуже добре кидається в очі.

Ставлення. Є два типи поведінки у цьому випадку. Більшість жінок, зраджуючи, стають холодними по відношенню до вас: перстають піклуватися про вас, цікавитися вашими справами, не бажають йти на контакт, відмовляються від статевих стосунків тощо. Інші ж, навпаки, намагаються догодити, стають більш уважними і ніжними до вас, тобто роблять усе, аби ви не помітили їхнього гріху.

Нові речі. Зачасту коханці задарюють жінку різноманітними подарунками. Звісно, якщо вона не хоче, аби ви дізналися про зраду, то буде всіляко приховувати оновлення. Але це не так просто. Якщо ви помічаєте багато нових прикрас, іграшок, одягу, то варто уважніше прослідкувати за цим. Можливо, що вона вирішила змінити свій стиль чи щось таке, але бути уважним варто завжди.

У будь-якому випадку, рано чи пізно усе таємне стане явним. І взагалі, якщо ви підозрюєте свою кохану в зраді і багато ознак вказують на це, варто наважитися і все ж розпочати важливу розмову про ваші стосунки.

Статті до теми:

Пережити зраду і залишитися разом. Чи можливо це?! [+Фото]

Чоловіча та жіноча зрада: у чому різниця?

Чи реально знайти спільну мову із стервом?






На правах реклами