Ми у Facebook
05.11.2015, 09:20

Рівненщина запрошує старшокласників з усієї України на підготовчі курси до вступу-2016

21 учасника із 6 областей зібрали підготовчі курси з основ журналістики для учнів 9-11 класів “Школа універсального журналіста", які відбулись днями на базі Національного університету “Острозька академія”. А вже цього місяця такі підготовчі курси відбудутьяс знову. Дізнайтесь більше і запишіться!
Цього разу, окрім учнів із Рівненщини, Волині, Львівщини, Тернопільщини та Хмельниччини, які традиційно беруть участь у ШУЖ на базі Острозької академії, до університету завітали й троє учнів із Дніпропетровщини — двоє з міста Кривий Ріг та одна учениця з міста Синельниково. Усіх об'єднав інтерес до журналістики й бажання познайомитись ближче з Острозькою академією, її історією та умовами навчання, щоб у майбутньому, цілком можливо, зробити вибір на користь здобуття вищої освіти саме в цьому університеті. Або ж - скористатись отриманими знаннями для подальшого вивчення основ журналістики в іншому вищому навчальному закладі.

Окрім занять, де розглядались основи роботи журналіста, старшокласники почули чимало корисної інформації про особливості навчання на спеціальності “Журналістика” в Острозькій академії від студенток третього курсу Ольги Онищенко, Аліни Бекерук, Олени Царук та Марти Княгніцької. А екскурсія академією подарувала захоплюючі враження і учням, і їхнім батькам та вчителям, які супроводжували юних журналістів.

Ось враження кількох учасників тренінгу.

Марина Пономарьова, Луцьк:
- ШУЖ відкрила для мене Острозьку академію, яка стала світлом, на яке можна і треба йти, та вершиною, на яку хочеться піднятися. Цей дводенний курс допоміг мені зробити вирішальний крок до майбутньої професії. Я на 100% впевнена, що ШУЖ - це неоціненна допомога майбутнім журналістам зрозуміти, чи зробили вони правильний вибір, і удосконалити свої навички і вміння.

Олександра Федорова, Кривий Ріг:
- Я дуже задоволена форматом проведення тренiнгу, все було легко та невимушено. Я вдячна органiзаторам ШУЖ за приємне спiлкування, теплий прийом та новi знайомства з цiкавими та творчими людьми.

Тетяна Гніденко, Рівне:
- Чудові враження та незабутні спогади огортають серце та палають з неймовірною силою. Після кількох занять я остаточно зрозуміла, що журналістика - це не професія, а стиль життя, притаманний і мені, а Острозька академія - престижний заклад, здатний допомогти самореалізуватись.





Тим часом організатори запрошують старшокласників з усієї України, які бажають краще підготуватись до вступу на спеціальність “Журналістика”, на наступний тренінг “Школа універсального журналіста” на базі Острозької академії — 21-22 листопада 2015 року. Довідки щодо умов участі можна отримати за електронною адресою vg2001@ukr.net або за телефонами (050) 339 39 85, (098) 500 47 60.

Дізнатись більше про те, як відбувається Школа універсального журналіста







ФОТО: Школа універсального журналіста в Острозькій академії у квітні 2014 року

ВІДЕО: враження випускників Школи універсального журналіста у квітні 2014 року





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ