Ми у Facebook
07.11.2015, 15:45

Рівненський "Мультіпарк" – чудові розваги для всієї сім’ї

Кому як не батькам знати, з яким нетерпінням малеча чекає на зимові канікули! На ту пору, коли вже не потрібно щоранку збиратися до школи і весь день можна провести за розвагами.
І водночас кому як не батькам знати, як важко знайти дітям цікаве й захоплююче заняття, щоб довгі зимові вечори не перетворилися для дитини на сеанс перед комп’ютером.

Якщо ви ще не знаєте, куди повести дітей, щоб і їм було весело, і ви не сумували, то “Мультіпарк” – саме для вас. Тут знають, як розважити саме вашу дитину, адже кожен тут знайде заняття на свій смак.

Тут непосидючі зможуть помандрувати лабіринтом й відчути себе у справжніх джунглях. А для тих, хто вже втомиться шукати пригод — облаштували творчу зону лабіринту, де можна помалювати та поскладати пазли.

А ще у “Мультіпарку” – найкращий вибір ігрових апаратів у місті. Їх тут більше п’ятдесяти: розвиваючі, імітатори, на увагу, спортивні й ще багато-багато інших. Такий вибір автоматів не залишить байдужим не лише дітей, а й їхніх батьків, адже деякі з автоматів дозволяють залучити до гри всю сім’ю. Крім того, лише на ігрових апаратах ви зможете виграти квиточки, які обмінюються на чудові іграшки.

Найменшенькі відвідувачі “Мультіпарку” зможуть покататися на міні-каруселі, а любителі автомобілів відчують себе справжніми водіями, гасаючи на автодромі. На вибір маленьких гонщиків – 4 яскраві машинки, на яких можна навіть влаштувати справжні перегони!



Що вже казати про роледром – він тут величезний, а що найприємніше – необмежений у часі: заплатив раз і катайся хоч увесь день.
Відтепер можна не перейматися, де залишити свою дитину, поки ви робите покупки – у “Мультіпарку” професійні вихователі та медсестра подбають про вашу малечу, поки ви не вирішите всі свої справи.

А якщо ви ще досі сумніваєтеся, чи йти у “Мультіпарк”, то маєте чудовий шанс спробувати, адже до 4 грудня тут діє суперакція: з понеділка по п’ятницю з 10 до 13 і з 20 до 22 години на всі розваги “Мультіпарку” діє знижка 50%.
Поспішайте, нині саме час спробувати всі переваги найбільшого дитячого комплексу у Рівному.

І це ще не всі пропозиції “Мультіпарку”! Адже кожних вихідних на вас чекає насичена програма з веселим аніматором, які влаштують для ваших дітей справжнє свято: аквагрим, конкурси, квести, орігамі, майстер-класи, веселі старти, танці, флеш-моби, театральні експромти та ще багато-багато приємних сюрпризів.



А якщо ваше чадо стомилося від біганини та розваг – на території “Мультіпарку” є кафетерій, де можна смачно попоїсти й відпочити.
Крім того, у нас ви зможете подарувати незабутній День народження вашій дитині: смачне меню, костюмована вечірка, безліч розваг та пригод... і це все тут, у “Мультіпарку”!

“Мультіпарк” працює щодня з 10 до 22 години, за адресою: ТРЦ Екватор, вул. Макарова, 9а.

Детальніше за тел.: 067 3128444





На правах реклами