08.11.2015, 12:15
ТОП-5 найнебезпечніших солодощів
Дітлахи часто просять купити нас щось солоденьке. Та й ми, дорослі, часом не проти себе побалувати зайвою цукеркою чи морозивом. Втім, виявляється, такі ласощі не такі вже й безпечні. До уваги читачів - п'ятірка найнебезпечніших.
1. Цукерки "Барбарис"
Зараз використовується настільки сильна хімічна есенція, що якщо ви злегка намочену цукерочку залишите на скатертині, вона пропалить скатертину наскрізь, разом з лаком. Знищується навіть пластик. Уявіть, що відбувається з вашим шлунком.
2. Мармелад
Нічого спільного з тим, що було при СРСР, нинішній мармелад не має. Це просто чудеса хімічної промисловості. Смертельно небезпечно.
3. Морозиво
Особливо в спеціалізованих закладах типу різних «Роббінс». Або іноземне морозиво. Зараз фактично неможливо знайти морозиво, виготовлене з молока. Якщо ви знайдете де-небудь справжній пломбір з молока, тоді сміливо можете купувати. Фруктове морозиво - це гола есенція, нічого натурального в ній немає.
4. Кекси в упаковках і рулети
Вони не черствіють, не псуються і не сохнуть, з ними взагалі нічого не робиться. Кекс чи рулет місяць лежатиме. І через місяць буде таким же.
5. Шоколадні цукерки
90% шоколаду - це зовсім не шоколад (барвники-замінники). Шоколадні батончики. Це гігантська кількість калорій у поєднанні з хімічними добавками, генетично модифікованими продуктами, фарбниками і ароматизаторами. Поєднання великої кількості цукру і різних хімічних добавок забезпечує високу калорійність і бажання їсти їх знову і знову.
За матеріалами http://toptales.cc/
Зараз використовується настільки сильна хімічна есенція, що якщо ви злегка намочену цукерочку залишите на скатертині, вона пропалить скатертину наскрізь, разом з лаком. Знищується навіть пластик. Уявіть, що відбувається з вашим шлунком.
2. Мармелад
Нічого спільного з тим, що було при СРСР, нинішній мармелад не має. Це просто чудеса хімічної промисловості. Смертельно небезпечно.
3. Морозиво
Особливо в спеціалізованих закладах типу різних «Роббінс». Або іноземне морозиво. Зараз фактично неможливо знайти морозиво, виготовлене з молока. Якщо ви знайдете де-небудь справжній пломбір з молока, тоді сміливо можете купувати. Фруктове морозиво - це гола есенція, нічого натурального в ній немає.
4. Кекси в упаковках і рулети
Вони не черствіють, не псуються і не сохнуть, з ними взагалі нічого не робиться. Кекс чи рулет місяць лежатиме. І через місяць буде таким же.
5. Шоколадні цукерки
90% шоколаду - це зовсім не шоколад (барвники-замінники). Шоколадні батончики. Це гігантська кількість калорій у поєднанні з хімічними добавками, генетично модифікованими продуктами, фарбниками і ароматизаторами. Поєднання великої кількості цукру і різних хімічних добавок забезпечує високу калорійність і бажання їсти їх знову і знову.
За матеріалами http://toptales.cc/
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Переглядів: 3754Інші статті рубрики:
Встигніть до 1 грудня: як подати документи на житлову субсидію у 2024 році
Для отримання житлової субсидії з 1 жовтня заяву і документи на її призначення потрібно подати до 1 грудня.
переглядів: 142
6 500 грн на кожну дитину: як отримати грошову допомогу в межах програми "Тепла зима"
В межах впровадження комплексного пакету «Зимової підтримки» для українських родин Міністерство соціальної політики запроваджує нову виплату “Тепла зима”.
переглядів: 184
Як урізноманітнити пісне меню: рецепти сніданків, які вам сподобаються
Піст — це чудовий привід оновити своє меню і спробувати нові страви, які не містять продуктів тваринного походження. Навіть у рамках обмежень можна створити поживний і смачний сніданок, який зарядить енергією на весь день.
переглядів: 202
Важливі рішення та саморозвиток: астропрогноз на 28 листопада
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на завтра.
переглядів: 271
Дешево та швидко: рецепт смачного гарбузового пирога
Пиріг сподобається навіть тим, хто не любить гарбузу.
переглядів: 287