Ми у Facebook
11.11.2015, 20:45

Острозька академія — у рейтингу найкращих університетів Європи і Центральної Азії

Національний університет «Острозька академія» посів 10 сходинку у списку українських вишів рейтингу найкращих 150 університетів країн Європи, що розвиваються, та Центральної Азії QS EECA.
Острозька академія відзначила свій день

Компанія QS(Великобританія) проводить рейтингування кращих університетів світу з 2004 року. За методологією рейтингу половину від загального балу складають оцінки більше 120 тис. міжнародних академічних експертів та роботодавців. Решту балів університет отримує за показники навчальної, наукової діяльності та рівень міжнародної активності.

Ректор Національного університету “Острозька академія” Ігор Пасічник: Об'єднання вузів на Рівненщині неможливе [+Відео]

«Такий показник — це результат активної праці усього нашого колективу. За цей рік Острозька академія активно заявила про себе у світовому науковому просторі, адже наші вчені опублікували низку матеріалів у журналах, які входять до наукометричних баз даних. Також багато наших випускників працюють у відомих міжнародних компаніях. Потрібно постійно підвищувати планку. Лише тоді можна сподіватися на конструктивні зміни», — ділиться враженнями ректор НУ "Острозька академія", професор Ігор Пасічник.






На правах реклами