Ми у Facebook
12.11.2015, 22:00

У Рівному діти з інтернату готували піцу та створювали екосумки

На Рівненщині стартував соціальний проект для дітей «HYUNDAI for kids».
У суботу, 7 листопада, на Рівненщині стартував соціальний проект для дітей з неповних чи неблагополучних сімей «HYUNDAI for kids». Дана ініціатива реалізується, аби допомогти дітям розкрити свій внутрішній потенціал, повірити у власні сили та втілити свої мрії в життя.

Вчинок кількох рівнян надихнув євреїв на добру справу

Відтак, 7 листопада у проекті взяли участь діти з Клеванської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІІ ступенів. Для них була організована поїздка у місто Рівне, де дітям влаштували серію майстер-класів, а також провели дитячі спектаклі та пізнавальні екскурсії.



Зокрема, на клеванських школярів спершу чекала казкова вистава «Попелюшка» у Рівненському академічному обласному театрі ляльок. Та справжньою несподіванкою для них стала екскурсія за лаштунки театру та знайомство з роботою творчої театральної команди. А після мініфуршету дітки спробували себе в ролі шеф-кухаря, приготувавши власну піцу та десерт. Крім того, для них провели творчий майстер-клас, де дітлахи створювали оригінальні екоторби з авторськими малюнками та отримали подарунки на згадку від організаторів.



- Дітям нечасто випадає така унікальна нагода, тому вони дуже зраділи цій соціальній ініціативі, - розповіла директор КЗ «Клеванська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІІ ступенів» Рівненської обласної ради Олена Амельянович. - Для них це справжнє свято, коли вони можуть довести в першу чергу собі, що їхні можливості значно ширші, і відкрити у собі нові таланти. Позбавленим батьківської любові дітлахам важливо відчути підтримку і турботу та переконатися, що вони не одні і що їм допоможуть, особливо у непростий для країни час. Щиро вдячні організаторам проекту, адже завдяки їм діти отримують тверду впевненість у власних силах, розкривають свій потенціал і можуть вкотре посміхнутися та отримати порцію позитиву і радості, - пояснила Олена Амельянович.

Рівненському зоопарку на існування потрібні гроші



Всього ініціатива вже об’єднала близько 120 дітей з неповних чи неблагополучних сімей із двох областей – Рівненської та Волинської. Зокрема, до проекту вже долучились діти з Тучинської і Клеванської шкіл-інтернатів. А вже наступної суботи – 14 листопада – не менш насичена програма чекає на вихованців Костопільської ЗОШ-інтернату.



Нагадаємо, що в рамках цього соціального проекту щосуботи впродовж трьох тижнів для вихованців шкіл-інтернатів у Рівненській області організовуватимуться творчі майстер-класи, екскурсії і театральні спектаклі, які допоможуть розкрити внутрішній потенціал дітей, надихнуть і підбадьорять їх у втіленні своїх мрій.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

25.04, 12:00 Прощання з Героями: У Рівному віддали останню шану Андрію Костюкевичу та Ігорю Кудріну

25.04, 11:36 Що робити, якщо розбився ртутний термометр: ефективні поради

25.04, 11:00 Роковин аварії на Чорнобильській АЕС: У Рівному відбудеться мітинг

25.04, 10:30 Двоє жителів Рівненщини втратили тисячі гривень, бо скористались шахрайською "допомогою"

25.04, 10:12 Нове життя: Жінка виїхала з Донеччини, народила на Кіровоградщині, а житиме на Рівненщині

25.04, 09:59 «Здав» неіснуюче житло трьом різним людям: жителя Рівненщини судитимуть за шахрайство

25.04, 09:39 У Майї свято: Рівненський зоопарк запрошує на частування до тапіра

25.04, 09:00 Завтра сесія облради: Про що говоритимуть рівненські депутати

25.04, 08:01 І у Рівному, і в Зорі, і в Сарнах: Декілька багатоповерхівок залишаться без газу

25.04, 07:34 Рівне сьогодні: На кількох вулицях міста не буде води