Ми у Facebook
12.11.2015, 09:15

Сьогодні у Верховній Раді вирішать долю електромобілів

З наступного року найпопулярніша модель Nissan Leaf може коштувати для українців близько $30 тисяч замість $42, а така сама модель, що була у використанні – близько $15 тисяч замість $20.
Це станеться, якщо Верховна Рада 12 листопада прийме у другому читанні проекти законів №1912 і №1913 – про скасування ПДВ та ввізного мита для електромобілів. У першому читанні законопроект прийняли 21 травня 2015 року, “за” проголосували 245 депутатів, тепер документ винесено на розгляд депутатів 12 листопада.

За оцінками Electrocars, якщо депутати ухвалять це рішення, наступного року в Україні може бути продано до 10 тисяч електромобілів.

У центрі Львова встановили станції для зарядки електромобілів [Фото]

Щоб підтримати депутатів, які збираються проголосувати за це рішення, Electrocars оголошують безкоштовний тест-драйв під Верховною Радою. Всі народні обранці, які хочуть підтримати цей законопроект, а також усі, хто прийде підтримати ініціативу, зможуть безкоштовно проїхатися на екологічному авто.

Окрім електромобілів, під Верховну Раду з’їдуться також власники традиційних авто, які прагнуть купити електромобілі, передає Еlectrocars





На правах реклами