Ми у Facebook
13.11.2015, 15:30

Поради рівнянам: як не заснути на роботі? [+ПОРАДИ]

Вам знайоме почуття, коли «рученьки терпнуть, злипаються віченьки»? Рядки із вірша Павла Грабовського говорять нам про тяжкі будні швачки. А мені хотілося б дещо узагальнити і поглянути на проблему ширше. Адже очі під час робочого дня злипаються не тільки у майстринь-рукодільниць.
Як не заснути, коли не можна спати? Чим себе тонізувати чи стимулювати на роботі, щоб бути дієздатним протягом дня? Пропоную декілька дієвих рецептів із власного досвіду та розповідей знайомих.

Порада №1: Тонізуйте і бодріть себе гарячими напоями.

Безперечно, багатьох від сну рятує кава. Не берусь судити, чого у ній більше: кофеїну, бренду чи нашої святої віри у те, що саме кава не дасть заснути протягом робочого дня. Але не варто забувати й про зелений чай. Багатьох він тонізує не гірше за славнозвісні кавові напої.



Гороскоп на 2013 рік

Порада №2: Енергетичні напої: «Red Bull надає крила» :)

Енергетичними напоями відганяють від себе сон цілеспрямовані та впевнені у собі люди. Хоча, при цьому, вони часто забувають, що такий допінг не завжди ефективний та довготривалий. Проте, хоч і ненадовго, але настрій підіймає.

Порада №3: «Їжте на здоров’я!»

Для тих, хто протягом дня не вживає багато рідини, побороти сон допоможуть шоколад, сухофрукти та горіхи. Вони не тільки «заряджають мозок», але й надихають нас на нові звершення і досягнення.

С кем встречать Новый год и что должно быть в эту праздничную ночь на вашем столе

Порада №4: Постійно з кимось спілкуйтеся.

Підтримуйте зв'язок зі своїми друзями, колегами через ISQ, «Вконтакте» та «Фейсбук». Хто-хто, а саме ці люди не дадуть вам покимарити на робочому місці, так як постійно нагадуватимуть про себе смішними анекдотами та демотиваторами.

P.S.: Нехай пробачать мене керівники установ за неприховану агітацію соцмереж :)



Порада №5: Розвійтеся, змініть обстановку.

Свіже повітря збадьорить, а зміна діяльності відволіче вашу свідомість від думок про сон. Більше рухайтеся, спустіться з поверху на поверх, переговоріть з колегами в коридорі – і сон як рукою зніме.

Порада №6: Ввімкніть музику і... поспівайте.

У боротьбі із сонливістю допомагає енергійна та нова музика. Не виключено, що коли почнете співати, колеги з першого разу вас неправильно зрозуміють. Але, повірте, результат перевершить усі сподівання. Спробуйте 

P.S.: Безсонних робочих буднів вам, шановні! Бережіть себе ;)

Поради рівнянам: Як почистити окуня

ДО ОБГОВОРЕННЯ У КОМЕНТАРЯХ: А як ви боретеся зі сном на роботі?





На правах реклами