Ми у Facebook
16.11.2015, 21:45

Модні чоловічі стрижки 2016: топ-5 варіантів

Вдало підібрана чоловіча стрижка - не лише запорука успіху серед жінок, а й показник характеру, відчуття стилю та індивідуальності. OGO.ua пропонує перелік кращих стрижок 2016 року, які допоможуть зробити будь-який образ ідеальним.
З кожним роком мода диктує нові правила у виборі стрижок. Якщо у попередні роки популярним був універсальний і зручний "їжачок", то цьогоріч така стрижка займає чи не останню сходинку.

Так, на піку популярності у 2016 році серед чоловіків буде стрижка "канадка". Цей варіант характеризується коротко стриженою потилицею і висками, тоді як верх зачіски має бути "пишним". "Канадка" уже отримала свою прихильність серед чоловіків, але цьогоріч вона буде найбільш актуальною.



Стрижка "бобрик" - новий тренд у перукарській сфері. Ідеальна форма, чіткі лінії, легкість і універсальність - головні ознаки такої стрижки.



"Джентельменська стрижка" - варіант, який дещо нагадує ретро-стиль. Чітко пробраний проділ, акуратно зачесане волосся за допомогою гелю - будуть основними перевагами такої стрижки.



Хаотична стрижка - варіант для тих, хто не любить довго стояти перед дзеркалом. Це не означає, що треба відвести шевелюру і не розчісуватися. Хаотична стрижка вимагає догляду і підрівнювання, просто укладати її не треба. Перд виходом руками надайте волоссю трохи недбалості і все, можете йти підкорювати світ.



Довге волосся також не втратить своєї популярності. Акуратна стрижка і доглянуте вимите волосся зроблять ваш образ більш легким та романтичним.



Вибір за вами!

Статті до теми:

Модні стрижки для хлопчиків 2016

Статистика свідчить - чоловіки з бородою більш агресивні за інших

Кого і що шукають на сайті знайомств рівненські чоловіки?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ