Ми у Facebook
16.11.2015, 12:15

У Рівному на полігоні помер мобілізований

Сьогодні о 7-ій ранку до Костопільського відділу поліції надійшло повідомлення, що на території Рівненського військового полігону виявлено мертвим 44-річного мобілізованого.
Слідчо-оперативна група встановила, що чоловік мобілізований до Збройних Сил України 6 червня поточного року, на військовому полігоні перебував із 16 жовтня.

О 5-тій годині ранку, під час підйому особового складу, інший мобілізований в наметі виявив бездиханне тіло свого товариша.

Померлий — житель Надвірнянського району Івано-Франківської області, розлучений, має 15-річного сина. Керівництво характеризує військовозобов’язаного позитивно, порушень службової дисципліни він не допускав.

Під час огляду тіла ознак насильницької смерті не виявлено. Для встановлення причини смерті тіло направлено для проведення судово-медичної експертизи.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування, повідомили у Костопільському відділі поліції
ГУ НП в Рівненській області.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ