Ми у Facebook
19.11.2015, 16:00

Рівнянка розкритикувала слова керівника інспекції з контролю за будівництвом

Адже керівник інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю у Рівненській області Ігор Мічуда повідомив у пресі, що досягнуто мирову угоду між сусідами скандальної новобудови і забудовником.
Мова йде про будівниицтво на вулиці Дворецькій, 46/48, на яке міськрада Рівного у жовтні цього року наклала мораторій. Однак, незважаючи на це, зводити будівлю тут не припинили.

Рівне: через будівництво на Дворецькій прорвало каналізацію та газопровід

- Люди виступили проти того, що поруч з їхніми будинками 46 і 48 на Дворецькій зводять 108-квартирну багатоповерхівку, забудовник якої начебто «заліз» на їхні прибудинкові території, - пояснив Ігор Мічуда 7d.rv.ua. - Коли ми сіли і розібралися, виявилося, що ніхто нікого не потісняє.

Ігор Мічуда також розповів, що пояснив рівнянам, що забудовник має всі необхідні дозволи і документи (отож немає жодних підстав заморожувати будівництво чи позбавляти його ліцензії)і готовий домовлятися з мешканцями двох сусідніх ОСББ. Але тоді, мовляв, його не послухали.

Представники скандального будівництва у Рівному "закрили роти" мешканцям обіцянками про бетонну огорожу


Втім, нині, за його словами, вже все утряслося. Забудовник після проведеної ДАБІ перевірки за виявлені в технічній документації порушення сплатив у бюджет 70 тисяч гривень штрафу. І, каже п. Мічуда, повідомив, що спільно з керівниками ОСББ вже намалювали план розділення територій, отже досягнута мирова.


У Рівному будівельні роботи на забороненому будівництві не припиняються [+Відео]


Це обурило мешканку будинку №48 на вулиці Дворецькій Інну Сурмач. Ось що вона написала у Фейсбук:

"Шановний, Ігоре Володимировичу, таке враження, що ви це розповідаєте про якесь інше місто і якесь інше будівництво. По-перше, «мирова» не підписана! Якщо маєте інші докази, запрошуємо на зустріч на Дворецьку 46/48.
По-друге, дозвольте дізнатись, чому при скасованій декларації про початок будівельних робіт, забудовник навіть не збирався зупиняти будівельні роботи? Надіюсь, лист від архітектури міста ви отримали!!! Чи не тому, що ви «фахівець у сфері будівництва» і «достеменно визначили правомірність»?
І, по-третє, з В.Пугайком, який веде будівництво, ми зустрічались в червні-липні 2015 року, коли він ( його будівельна бригада) створила аварійну ситуацію у житловому районі на Дворецькій. Розмова вийшла плідною, він пообіцяв (збрехав), що будинок буде точною копією нашого на 55квартир, і що у кожного будинку буде свій дитячий майданчик, стоянка і т.п. І через п'ять днів змінив план і збільшив площу вдвічі. Тому дарма ви цю нісенітницю несете в люди".


"Незаконні забудовники впевнені, що депутати міськради їх покриватимуть" - мешканці Рівного







На правах реклами