Ми у Facebook
23.11.2015, 16:45

Найпопулярніші сервіси пошуку роботи від OGO.ua

Рівненський інформаційний портал «ОГО» зібрав найпопулярніші сервіси пошуку роботи. Тепер, крім власних оголошень на сайті torg.ogo.ua, на порталі можна знайти пропозиції від таких могутніх ресурсів как work.ua, ria.com та neuvoo.com.ua.
Ресурс RIA - розроблений професіоналами, які створюють успішні сайти понад десять років. Спробуйте знайти роботу на сервісі rabota.ogo.ua, який зроблений спільно з порталом OGO.ua та ресурсом ria.com.

Ресурс work.ua щомісячно відвідують понад 3,5 мільйона осіб. Спробуйте зручний, швидкий і ефективний сайт з працевлаштування. Спільно з work.ua портал OGO.ua пропонує пошук роботи серед вакансій Рівного на спеціальній сторінці.

Також портал OGO.ua розпочинає співпрацю с унікальним сервісом Neuvoo.com.ua.

Neuvoo.com.ua - це онлайн-ресурс для пошуку роботи, який безкоштовно збирає вакансії з сайтів пошуку роботи, рекрутингових агентств і бірж праці. Neuvoo - це не черговий сайт з базою вакансій, на відміну від всіх інших, він індексує і збирає на одному порталі 100% вакансій країни і надає до цієї бази безкоштовний доступ фахівцям, випускникам навчальних закладів та всім, хто шукає роботу.

Сервіс працює у 38 країнах світу. В Україні налічує понад 400 000 вакансій і ця цифра з кожним днем зростає.

Ресурс збирає всі пропозиції від роботодавців, які доступні в інтернеті. Тому він схожий на Google, але для вакансій. У цей момент на neuvoo Україна доступно понад 500 000 вакансій. Основна ціль - зосередження всіх вакансій на єдиному порталі.

Neuvoo - ваш пошук роботи починається тут.





На правах реклами