Ми у Facebook
26.11.2015, 15:15

ФОТО: у Рівному діти виготовляють для бійців АТО патріотичних сніговиків

Школярі придумали цікаві сувеніри, які хочуть відправити нашим захисникам до Дня Святого Миколая та новорічно-різдвяних свят.
Як розповів “ОГО” вчитель трудового навчання НВК №14 м. Рівного Олександр Гомон, для наших військових з Рівненщини, які захищають Україну, учні вирішили зробити сувеніри:







- Дітям прийшла в голову ідея: а давайте зробимо патріотичні іграшки, наприклад, незвичайних сніговиків, - поділився пан Олександр. - Один хлопчик придумав військову каску, інший запропонував автомат замість мітли, ще хтось підказав: ну а як же без українського прапора? Так і вийшов у нас “Патріотичний сніговик”.



Другий сувенір - “Патріотична сніжинка”. Ми разом з дітьми розробили ескіз та зробили креслення. Зверніть увагу: візерунки на цій сніжинці у вигляді шести тризубів.







До виготовлення сувенірів для наших бійців долучилися учні з 5 по 9 класи нашої школи. Першу партію, до Дня Святого Миколая, 15 грудня відправляємо на схід. А допоможе нам волонтер Валерій Грушевський з “ДАРу”. Наступну партію сувенірів та інших подарунків від дітей відправимо перед самим Новим роком. Сподіваємось, дитячі вироби прикрасять військові бліндажі, зігріють серця наших захисників і створять їм святковий настрій. Звертаємось до учнів інших шкіл, які хочуть долучитися, можемо надати ескізи та креслення виробів. Телефонуйте 097-118-95-74.



Нагадаємо, учні 14 школи напередодні Пасхи виготовили та передали для бійців АТО сувеніри-обереги - великодні патріотичні писанки.

До речі, такі обереги вони подарували і редакції "ОГО".





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ