Ми у Facebook
27.11.2015, 14:00

На які непотрібні речі витрачають гроші рівняни (+ОПИТУВАННЯ)

Рівняни роповіли порталу ОГО, як часто вони щось купують, та наскільки потрібні їм придбані речі.

Студентка Лілія розповідає, що покупки здійснює раз на тиждень і зізнається, що серед багатьох придбаних речей має чимало дивних та й непотрібних.

“Я часто купую багато ручок та блокнотів. Звісно, не обходжусь без всіляких там штучок для макіяжу: туші, тіні, пудри. Інколи мені здаєься, що ними у мене забиті всі косметички”, - зізнається дівчина.

Найдорожча покупка Лілі — одяг. Свої перші зароблені кошти вона витратила на недешевий пуховик, чоботи та сукню.

А ось безробітній Микола каже, що купує щось щоденно. “Мівіна” - це ж покупка?, - жартує хлопець.

Найнепортібнішою покупкою Микола назвав музичні колонки, які купив дуже давно. “Я пам'ятаю, що вони коштували десь майже дві тисячі гривень. І що? Я їх купив, двічі підключив і тепер вони стоять у шафі. Це точно моя найнепотрібніша і найдивніша покупка”.

Найдорожча покупка для чоловіка — комп'ютерна техніка.

В Україні знову зростуть ціни за світло та газ

Рівнянка Наталія розповідає, що купує щось щоденно, бо не може втриматись від шопінгу. Дівчина говорить, що їй постійно щось потрібно.

“Моя найдивніша покупка — туфлі на 15-сантиметровому каблуку. Я їх, до речі, не ношу. А найдорожча річ, яку придбала, — ноутбук”.

Здивувала своєю найдивнішою та найнепотрібнішою покупкою Оксана, яка теж робить закупи практично щоденно і найбільше грошей витратила на покупку ноутбука. Про найдивнішу покупку дівчини розповідає таке:“Я купила у віртуальній грі єдинорога. За реальні гроші я купила віртуальну іграшку, бо фанатіла тоді від тієї забави”.

Сергій
розповів, що закуповується раз на два-три дні і завжди бере лише необхідні йому речі, тому дивних чи непотрібних речей у нього немає.

А найдорожчою покупкою чоловік назвав мобільний телефон.






На правах реклами