Ми у Facebook
30.11.2015, 22:00

Що робити, якщо в жінки істерика [+ПОРАДИ]

Якою б ідеальною, на перший погляд, не була ваша жінка, рано чи пізно вам всеодно доведеться зіткнутися з вражаючою істерикою - і саме до таких випадків краще готуватися заздалегідь.
Напевно ви на власному досвіді знаєте, що "зробити з мухи слона" для жінки - це ще нічого, а ось влаштувати емоційне цунамі у зв'язку зі стрілкою на колготках - ось це вже серйозно. Навіть вміючи вести домашнє господарство, виховувати дітей і будувати кар'єру, ваша дружина неодмінно зіткнеться з проблемою, яка моментально виб'є її з колії.

Основна причина жіночих істерик - невміння контролювати свої емоції. Напевно ви не раз помічали, що одна і та ж жінка може бути смішною і безтурботною, а через хвилину - задумливою і похмурою, одночасно радіти і вередувати, бути неприступною і сексуальною в один і той же час. Саме це незвичайне вміння відчувати світ навколо себе дає побічний ефект у вигляді "незапланованих бзиків".

Чоловіки, за природою своєю, трохи інакше ставляться до життєвих неприємностей. Ви сприймаєте проблему як ворога, якого необхідно перемогти у що б це не стало. Але чоловіче "Его" і живий азарт ніхто не відміняв, тому дуже часто навіть найбільш терпеливі чоловіки не можуть стерпіти жіночі істерики, що й зумовлює виникнення довготривалих конфліктів. Саме тому терміново необхідно навчитися правильно реагувати на жіночі істерики.

Що ж робити якщо жінка істерить?

1. Твердий, як кремінь. Постарайтеся навіть найбільш лютий шквал зустріти спокійно і врівноважено, або намагайтеся показати це своїм зовнішнім виглядом. Спокійно - значить не приймати правила гри, які вам старанно намагається нав'язати ваша мила пані. Не шукайте логіки в її словах, ви її там не знайдете і не віджартовуйтеся - це діє як подразник. У таких випадках просто не дайте затягнути себе у круговорот скандалів. Навіть якщо жінка назве вас дятлом, не піддавайтеся на провокації і не тримайте образу. При такій поведінці її одноосібний скандал завершиться набагато швидше.

2. Зупиніть істерику словами. Для початку пообіцяйте виправитися, виконати її побажанння, але згодом (можливо). А зараз намагайтеся поговорити. Як приклад, запитайте, як у неї справи, що турбує, запитайте, як пройшов день і що сталося. Найчастіше, стрілка на колготках - це лише логічне завершення довготривалого терпіння, остання крапля а океані перенапруження, втоми і недомовок.

3. Таємне слідство. Як би важко не було, спробуйте все ж таки з'ясувати, від чого ваша ніжна леді перетворилася на суміш змія Горинича і царівни Несміяни. Можливо дружині не вистачає вашої уваги або допомоги по дому, бути може вона чекає вас щодня з роботи, а ви, прийшовши додому, займаєте улюблене положення в комп'ютерному кріслі. А раптом ваша чарівна теща накручує жінку регулярними недоречними моралями?

4. У тиху гавань. Навіть якщо метеорит впаде тут і зараз, навіть не думайте сказати другій половинці, що її проблеми - дурниця. Жіноча істерика ніколи не буває через дрібниці. Краще надайте їй можливість побути маленькою, беззахисною дівчинкою, про яку піклуються. Нехай ненадовго, лише на пару годин. Поясніть дружині, що всі проблеми вирішувані, зробіть їй чашку гарячого чаю і включіть комедію. Повірте, за пару годиною симбіоз дракона з принцесою перетвориться в люблячу, ніжну і веселу жінку.

Пам'ятайте - жіноча істерика - це чи не єдина можливість виплеснути накопичений стрес і вас все ж доведеться його пережити і далеко не один раз.

Статті до теми:

Чи реально знайти спільну мову із стервом?

Вісім речей, які чоловіки і жінки роблять по-різному

Чоловіча та жіноча зрада: у чому різниця?





На правах реклами