Ми у Facebook
02.12.2015, 11:00

Вибух у будинку екс-голови РДА кваліфікували як хуліганство [+Фото]

Правоохоронці проводять оперативні та розшукові заходи для встановлення особи зловмисника, якому загрожує покарання від трьох до семи років позбавлення волі.
Нагадаємо, вчора, 1 грудня, близько другої ночі на спецлінію «102» надійшло повідомлення від 59-рівнянина, що під вхідні двері його будинку хтось кинув невідомий предмет, внаслідок чого стався вибух.

Як виявилось, екс-голові Рівненської райдержадміністрації, а нині - бізнесмену Василю Карпенчуку вночі поцілили гранатою у дім.

Слідчо-оперативна група Рівненського відділу поліції, яка негайно прибула на місце виклику, встановила, що внаслідок вибуху було пошкоджено вхідні двері, фасад будинку та вікно. Ніхто із мешканців будинку не постраждав. З місця події правоохоронці вилучили металеві уламки та частину важеля.

Відомі перші подробиці нічного вибуху у дворі екс-голови РДА






— За фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням предмету, спеціально пристосованого або заздалегідь приготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу, — повідомив заступник начальника ГУ Нацполіції в Рівненській області Володимир Голубош. — Правоохоронці проводять оперативні та розшукові заходи для встановлення особи зловмисника, якому загрожує покарання від трьох до семи років позбавлення волі, повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівненській області.











На правах реклами