Ми у Facebook
03.12.2015, 16:30

Футболіст-«боксер» розповів власну версію свого звільнення з НК «Верес» [+Відео]

Ігор Носарєв, футболіст, якого нещодавно відрахували з рівненського клубу «Верес» за чергову бійку, вважає, що постраждав незаслужено. На його переконання, він відстоював справедливість та свою команду, натомість з ним просто звело рахунки керівництво клубу.
«Ми приїхали в той день відстоювати свій колектив, свою команду, справедливість – в першу чергу. Звільнення тренера – це все підозри, пусті слова нашого керівництва, вони так нічого і не довели. Нічого не підтвердили фактами. Просто вони хотіли внести якийсь резонанс. Вони ховаються за словами народного клубу, і мені здається, що для них це просто абревіатура, бо вирішує не народ, а кілька людей.

Кожному було надане слово з приводу цієї наради, вставав кожен футболіст і щось казав, і це не подобалось нашому керівництву. Вони казали, що в нас був шанс відстояти їх, а ми пішли за тренером. Як ми потім себе почували б, яки всередині собі збрехали б?» - розповів про розвиток події на наглядовій раді Ігор Носарєв у інтерв’ю для для ERVE.UA.

Після закінчення засідання наглядової ради НК «Верес» Ігор Носарєв, за повідомленням прес-служби народного клубу, вдарив у живіт Сергія Романовського, який є членом клубу. Президент «Вереса» Олексій Хахльов миттєво прийняв рішення звільнити футболіста за таку негідну поведінку.

Щоправда, екс-гравець рівненчан має свою версію подій, котрі відбулися вже після засідання.

«Він (Сергій Романовський – прим.) стояв у кутку, я так зрозумів, може й чекав мене, але коли я повз нього проходив, він схопив мене за плече з словами «Що ти там мені казав?» Я відбив його руку і жінка в паніці закричала «Що тут відбувається! Бійка!» За цю можливість ухопився Донцов «Де бійка?», а той хлопець, який зачепив мене перший сказав «От він мене вдарив», - запевняє Носарєв.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» отримав нового головного тренера

Головний тренер «Вереса» несподівано пішов у відставку

Нагадаємо, що восени 2014 року під час матчу за Суперкубок Рівненської області оржівський ОДЕК зустрічався із сарненським «Маяком». Напруга у матчі виявилася на стільки високою, що в одному із епізодів справа дійшла, навіть, до прямого фізичного контакту футболіста «Маяка» Ігоря Носарєва із головним арбітром матчу Романом Новосадом. Гравець сарненчан ударом кулака просто збив з ніг рефері.










На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ