Ми у Facebook
08.12.2015, 14:00

Рівнян запрошують стати Святими Миколаями

Благодійну акцію до Дня Святого Миколая «Твори добро» проводить ГО «Центр інновацій».
Вона присвячена дітям Рівненського обласного навчально-реабілітаційного центру, де навчається близько 170 вихованців та міського спеціалізованого будинку дитини, де налічується близько 125 малюків від народження до 6-ти років.

Замість салюту на Новий рік - салют сепаратистам

На свято Миколая кожна дитина чекає чуда і тільки дорослі можуть втілити їхню мрію у життя. Діти написали листи Святому Миколаю. Вони розміщені:
на сайті http://inncenter.org/den-svyatogo-mykolaya
та в соціальних мережах громадської організації «Центр інновацій»:
Вконтакті  http://vk.com/centre_innovation
Facebook https://www.facebook.com/centre.of.innovation

Кожен бажаючий може обрати для себе дитину і стати для неї Миколаєм-чудотворцем.

Також за маленьких діток (3-5 р.), які ще не вміють писати, потурбувались вихователі та написали спільне прохання до Миколая від своїх груп. Для загального розвитку та добробуту діткам необхідні іграшки, теплий одяг, взуття, розвиваючі ігри, солодощі, фрукти.

Скільки коштуватиме новорічна ялинка для рівнян


Малюки з будинку дитини мріють про справжніх батьків, адже кожен хоче мати тата і маму. Проте і всі ж батьки хочуть здоровеньких діток. А тому поки Святий Миколай буде шукати для них сім'ю, усі бажаючі можуть подбати про їхнє здоров'я. 

Дітям необхідні пустушки, дитячі пляшечки, памперси, дитячі олійки, креми, вологі серветки, мило, махрові рушники та карусельки з музикою. 

Всіх бажаючих просять повідомити, що саме вони хочуть придбати для окремої дитини чи вибрати щось із загального листа для діток молодших груп. Пропозиції просять написати в коментарях до листів.
Особисте повідомлення можна надіслати у соцмережах або повідомити телефоном за номером (0362) 40-40-36, (066)100-92-82 ГО "Центр інновацій".
Центр збору подарунків: м. Рівне, вул. Небесної сотні, 25
Кінець збору дарунків: 16.12.2015року.
Всі зібрані подарунки діти урочисто отримають напередодні Дня Святого Миколая - 17 грудня в Рівненському обласному навчально-реабілітаційному центрі та міському спеціалізованого будинку дитини.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ