Ми у Facebook
08.12.2015, 10:30

Стрілянина у Рокитнівському районі: є постраждалі

У селі Переходичі Рокитнівського району між двома односельцями виник конфлікт, у результаті якого молодий чоловік із вогнепальним пораненням госпіталізований до лікарні.
Про це повідомили з відділу комунікації ГУНП в Рівненській області.

Майже опівночі 6 грудня біля сільського клубу, де на той час у розпалі була дискотека, зчинилася бійка, а згодом пролунав постріл. Таким чином в особистих неприязних стосунках між собою розбиралися напідпитку двоє місцевих мешканців. Аби з’ясувати все остаточно, 23-річний житель Переходичів приніс з дому мисливську рушницю, із якої поранив 30-річного односельця.

У Рівному "Фольксваген" збив пішохода

Як пояснив винуватець події працівникам поліції, він хотів лише налякати свого супротивника та спочатку вистрелив угору. Але залагодити конфлікт не вдалося, бо між чоловіками знову зчинилася бійка, у результаті якої пролунав черговий постріл. Куля цього разу влучила в ногу односельчанину.

На Рівненщині під колесами авто загинув пішохід

Із вогнепальним пораненням лівої ноги потерпілого госпіталізували в хірургічне відділення Рокитнівської центральної районної лікарні.
Як з’ясувалося, гладкостовольна мисливська рушниця марки «ІЖ-17» не зареєстрована у встановленому порядку. Зброю та гільзу 16 калібру правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

За частиною 4 статті 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження. Вирішується питання щодо повідомлення 23-річному чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. За скоєне йому тепер загрожує до шести років позбавлення волі.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ