Ми у Facebook
08.12.2015, 10:42

Поетичний конкурс до Дня Миколая, можлива участь онлайн!

Учні, студенти і всі бажаючі запрошуються до участі у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі декламування духовної поезії до Дня Святого Миколая. Дізнайтесь умови - візьміть участь!
Фестиваль-конкурс відбудеться 19 грудня о 12 годині на базі Національного університету «Острозька академія». Серед інформаційних партнерів конкурсу - Видавничий дім "ОГО". Кращі доробки учасників конкурсу ми оприлюднимо на OGO.ua!

Переможці фестивалю-конкурсу будуть визначені у двох номінаціях: «Декламування авторської духовної поезії», «Декламування духовної поезії інших авторів» та отримають цінні призи.

Ті, хто не зможе приїхати на конкурс, продекламують свої вірші в режимі Оnline (за допомогою Skype).

Термін подачі заявок на участь - до 16 грудня включно.

Детальніша інформація про конкурс

Конкурс присвячений пам'ятні св. Миколая, архієпископа Мір Лікійських, чудотворця. Запрошуються до участі всі, хто любить поетичне слово, хто пише вірші на духовну тематику і хоче проявити свої таланти у декламуванні віршів.

Щоб узяти участь, потрібно надіслати на електронну адресу vinchester030@gmail.com поезію, яка буде продекламована, та заявку на участь до 16 грудня включно. У заявці потрібно вказати прізвище ім’я по батькові, вік, електронну адресу та телефон.

Переможці фестивалю-конкурсу будуть нагороджені грамотами від Національного університету «Острозька академія», книгами та іншими цінними подарунками.

Тим, хто з певних причин не може прибути на фестиваль-конкурс, дається можливість продекламувати свої вірші в режимі Online за допомогою Skype.

За більш детальною інформацією звертайтеся за електронною адресою vinchester030@gmail.com або за телефонами +38098 098 7362, +38093 658 9856

До теми:

Поетичний конкурс "Зворушливі вірші про Україну"

Привітання до Святого Миколая

19 грудня день Святого Миколая: походження, подарунки та народні прикмети





На правах реклами