Ми у Facebook
08.12.2015, 21:00

Чого насправді хочуть чоловіки?

Міжнародний центр розвитку "Couple' S'ecrets" пропонує рівнянкам взяти участь в опитуванні та  формуванні чоловічої думки.
Спілкуючись останнім часом дуже тісно з чоловіками, розмовляючи з ними на різні теми, часто чую багато думок стосовно того, що жінки приділяють занадто  часу та уваги своїм особистим потребам та бажанням. Що чоловіки постійно  повинні   щось робити у першу чергу заради жінок, заради їхньої втіхи та насолоди...

Виникає питання: а чого насправді хочуть чоловіки?.. Чи часто ми можемо ділитися думками на різні теми з нашими партнерами (чоловіками, коханими) для того, щоб дійсно дізнатися, що вони хочуть? Чого чекають від своїх половинок?

Міжнародний центр розвитку "Couple' S'ecrets" створює новий проект "Чого насправді хочуть чоловіки?"

Ми хочемо отримати відповіді на питання для того, щоб краще розуміти одне одного, допомагати у вирішенні складних життєвих ситуацій, питань, які виникають щодня у нашому житті. Постійно розвивати в собі жіночі якості: прийняття, довіри, прощення, віри в свого чоловіка на всі 100%! Адже кожне партнерство будується по моделі партнерського зв'язку: - принцип рівних прав і обов'язків; - дружба, співпраця, взаємодія; - повага до автономії та інакшості; - толерантність.  Це все необхідно для того, щоб збудувати міцний фундамент, а не тимчасове житло.

Міжнародний центр розвитку "Couple' S'ecrets" пропонує вам  долучитися до проекту "Чого насправді хочуть чоловіки?", взявши участь в опитуванні та  формуванні чоловічої думки.

Таким чином, зібравши максимум інформації про найрідніших та близьких нам людей, ми разом зможемо зберегти та відновити сімейні цінності, батьківщиною яких з давніх часів є Рівне, Вінниця та Хмельницький. Адже щаслива сім'я – щасливі діти.

Кожна учасниця проекту отримає подарунки від Міжнародного центру розвитку Couple' S'ecrets".

Коментарі та відгуки прохання залишати під цією статтею на сайті OGO.ua та у спільноті у Фейсбуці або відправляти на електронну адресу dovmatyana@mail.ru

Найнеочікуваніша відповідь одразу отримає подарунок.

Телефон центру розвитку Couple' S'ecrets:  
0961644235.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ