Ми у Facebook
09.12.2015, 20:45

9 грудня - міжнародний день боротьби з корупцією: чи дають хабарі рівняни?

У групі "Типове Рівне" Вконтакті провели анонімне опитування чи давали рівняни хабарі.
В опитуванні взяли участь 1349 людей.



Макс Взрыватель: "Хто тикає 'ні, ніколи' - згадайте як купували цукерки, коньяк на екзамен ( як мінімум), давали шоколадку лікарю і так далі) В Україні, хаба́р — гроші або інші матеріально цінні речі, котрі даруються посадовій особі для її стимулювання діяти в інтересах особи, що передає його. Іноді хабарем може стати якась незначна послуга чи допомога у вирішенні якогось потрібного питання, а високий рівень використання хабарів у суспільстві називається корупцією."

Як працюватимуть рівненські кафе у новорічну ніч

Duran Zet: "Даю і всім раджу) На то він і хабар, бо так дешевше виходить)"


Олександр Фрімен:
"Інфа для християн (або тих,хто вважає себе за такого),про "хабар"...-
"Коли мудрий кого утискає,той сам нерозумним стає,а хабар губить серце." Книга Екклезіяста /Проповідника/ 7 гл.7 вірш,БІБЛІЯ."

Наталія Кравчук[/b: "Олександр, вибач, коли твоєму рідному роблять операцію, знаєш ти свої прави, чи не знаєш, мусиш дати... Не приведи Господи зараз потрапити до лікарні..."
[b]
Юля Остапко
: "А ви б спробували б вивчитись 5 років, а потім ще 3 роки інтернатури, а тоді попрацювали б 12 годин без перерви несучи відповідальні за життя людини за 2 тис. в місяць , о тоді б говорили. Зробіть мед. працівникам достойну зарплату, щоб вони не думали про хабарі!"

Довідково: Міжнародний день боротьби з корупцією — відзначається 9 грудня, згідно з рішенням Генеральної Асамблеї ООН. У цей день в 2003 році у мексиканському місті Меріда у Мексиці на політичній конференції високого рівня була відкрита для підписання Конвенція ООН проти корупції і вже 14 грудня 2005 року Конвенція набула чинності, як міжнародний правовий документ, обов'язковий до виконання її сторонами.
На кінець 2009 Конвенцію підписали близько 140 держав і близько 80 — ратифікували. Україна ратифікувала цю угоду 18 жовтня 2006 року. Документ зобов'язує країни, які підписали його, відповідати перед законом.





На правах реклами