Ми у Facebook
09.12.2015, 15:20

У Рівному небайдужа сусідка витягла з пожежі трирічну дитину

У вівторок, 8 грудня, о 20:55 до Служби порятунку "101" міста Дубно від чергового диспетчера Дубенського відділу поліції надійшло повідомлення про пожежу в п’ятиповерховому житловому будинку по вулиці Мирогащанській в Дубно.
Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Рівненській області.

За вказаною адресою прибув черговий караул місцевої 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

По прибуттю на місце події о 20:59 пожежники з’ясували, що на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку з квартири виходить дим. Сусіди повідомили, що у помешканні можуть бути люди.

В одній із кімнат рятувальники виявили на дивані напівпритомного чоловіка, який самостійно не міг вийти із задимленого помешкання. Працівники ДСНС негайно вивели людину на свіже повітря.

Одночасно з проведенням порятунку, вогнеборці локалізували о 21:02, а ліквідували о 21:04 пожежу підручними засобами.

У Рівному пожежники врятували важкохворого чоловіка



Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено електроплиту та закопчено стіни кухні.

Як з’ясувалося пізніше, першою пожежу виявила сусідка, що проживає на другому поверсі. Ще до приїзду рятувальників смілива жінка перелізла у задимлену квартиру через сусідній балкон та винесла із диму трирічного сина господарів оселі. Завдяки мужності та кмітливості 25-річної Олени Соловей, життя дитини вдалося врятувати.

Наразі фахівці з’ясували, що загорання в квартирі сталося через коротке замикання електромережі. Інші обставини встановлюються.





На правах реклами