Ми у Facebook
09.12.2015, 16:00

На околиці Рівного водій маршрутки жорстоко побив 23-річну дівчину

Близько першої ночі добряче захмелілий чоловік на околиці Рівного скоїв напад на 23-річну рівнянку. Він кілька разів вдарив її каменем по голові та ногами наніс тілесні ушкодження по тілу.
Про це повідомили з відділу комунікації ГУНП в Рівненській області.

Очевидцями події стали працівники автозаправної станції, які допомогли затримати нападника, викликали поліцію та швидку медичну допомогу.

Смертельна ДТП на Рівненщині: автобус зіткнувся з гужовою підводою

Як встановили працівники поліції, дівчина поверталася додому, коли на узбіччі помітила чоловіка, який ледь тримався на ногах. Тому обійшла його та пришвидшила ходу. Однак не зважила на те, що чоловік слідкував за нею. Поблизу АЗС на вулиці Курчатова зловмисник настигнув її та наніс удар в голову. Дівчина впала, а нападник продовжував бити її каменем по голові, а потім — ногами по тілу.

Із черепно-мозковою травмою, забійними ранами і саднами голови дівчину госпіталізували у Рівненську міську лікарню.

Зловмисником виявився 44-річний житель села Глибока Долина Демидівського району, який працює водієм маршрутного таксі у Рівному та того пізнього вечора повертався з роботи.

— Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, — повідомив т.в.о. начальника Рівненського відділу поліції Юрій Леник. — За скоєне чоловікові загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Після висновків судово-медичної експертизи вирішуватиметься питання щодо повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Що спонукало чоловіка до скоєння такого вчинку, з’ясовують правоохоронці.








На правах реклами