Ми у Facebook
10.12.2015, 07:20

Тимошенко у Рівному представив півсотні фотографій

У рівненському Міському будинку культури відбулася презентація виставки київського фотографа Олександра Тимошенка. Митець – безпосередній учасник подій на Майдані, тому свою виставку «Свій за свого, про своє. Знайди себе, знайди своїх» він присвятив Революції Гідності.
Кореспонденту ERVE.UA автор розповів про свої спогади.

-Олександре, де вперше була презентована ваша виставка?
-Сам проект вперше побачили у київські галереї «Печерська». У Рівному виставка триватиме до 17 грудня.

Школярка з Привільного створила вірш "Я люблю свою країну"



-Скільки світлин увійшло до виставки?
-162 роботи, але в мене є ще понад 2 тисячі фотографій. До Рівного я привіз лише 50, оскільки більше просто не змогли б розмістити у приміщені.

-За якими критеріями ви їх обирали?
-Я запропонував організаторам всі які відібрав, а вони вже обирали виставкові. Перше про, що я попросив організаторів - повідомити про виставку молодіжним організаціям. Адже хотів показати фотографії тим, про кого вони.

-Чи є серед фотографій ваші улюблені?
-Я дивлюсь на кожну і пам’ятаю кожну подію. Це як міні-епізод. Я пережив ці моменти особисто. Наприклад, дивлюсь на фотографію ось того хлопця (Олександр показує на одну з фотографій, - прим.ред), і згадую, що в нього кидають якусь горючу суміш. Він відхиляється і вона уже летить в мене.

Новий фотоконкурс від ОГО - "З ким ви спите"

-Який сенс особисто Ви вкладаєте в свою фотовиставку?
-Кожен йшов по своє. Знайти своє і своїх. Я думаю, що на фотографіях ви зможете відшукати себе, друзів або знайомих. Сенс проекту - надати можливість бачити фотографії тим, про кого вони зроблені. Я хотів показати де добро, а де зло, і де це проявляється найбільшим чином.

Виставка буде тривати до 17 грудня. Віх з 12:00 до 17:00 вільний.





На правах реклами