Ми у Facebook
17.12.2015, 10:45

Як рівнянам дізнатись про легальність новорічної ялинки

Реалізація новорічних ялинок у всіх сільськогосподарських підприємствах Держлісагентства стратувала 14 грудня.
Отож, якщо ви бажаєте на новорічні свята придбати зелену новорічну красуню, то пам'ятайте, що підтвердженням легальності заготовки та правомірності реалізації новорічних ялинок стане наявність уніфікованого засобу маркування.

У Рівне вже прибула головна новорічна ялинка міста

У цьому році з метою економії пластмасові бирки замінять на самоклеючі етикетки, які дешевше в 2,5 рази. Разом з тим, паралельно з самоклейними етикетками лісгоспи використовувати і ті бирки, які були закуплені в минулі роки.

Про походження придбаної новорічної ялинки кожен бажаючий зможе безкоштовно дізнатися, ввівши номер самоклейкої етикетки або бирки на сайті Державного підприємства «Лісовий Інноваційно-Аналітичний центр» (www.ukrforest.com).

Про факти продажу новорічних ялинок без маркування Держлісагентство закликає повідомляти на гарячу лінію 0-800-604-473 і по телефонах обласних управлінь лісового та мисливського господарства.

Зазначимо, що штраф за незаконну вирубку лісу передбачений постановою Кабміну № 665. Але для громадян, що купили таку ялинку, покарання не передбачено.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ