Ми у Facebook
18.12.2015, 14:00

Рівнян вразила історія повернення загубленого гаманця

Вони обговорюють її у соцмережах.
Розповіла історію у сцомережі Фейсбук рівненська журналістка Анна Махно:

"Реальна історія в переддень Святого Миколая.
Рівнянка саме отримала зарплату 1 700 гривень. Увечері, повертаючись додому, у маршрутці вона розплатилася за проїзд та не помітила, як у неї випав гаманець у салоні. Спокійно пішла собі додому. Вже згодом помітила, що усі гроші, які заробила за місяць, а ще банківські картки, зникли. Звичайно розчаруванню не було меж - на носі новорічні свята. Та вже на наступний день у неї задзвонив телефон. Піднявши слухавку, вона почула чоловічий голос, який повідомив, що її гаманець знайшли і готові повернути. Як виявилося, телефонував водій маршрутки. Гаманець із грошима рівнянки у салоні знайшли пасажири і передали шоферу. Той кинувся на пошуки власниці. Знайшов її номер телефону завдяки її банківським карткам. Вже згодом водій привіз гаманець рівнянці з усім тим, що знаходилося всередині. Жінка хотіла якось віддячити шоферу, та той відмовився від будь-яких фінансових винагород, пояснюючи, що так має чинити кожен.
Ось така от історія..."

В інтернаті на Рівненщині «ходять за горілкою, бо нічим зайнятись»

Як відреагували на неї рівняни - можна прочитати у коментарях:

Андрій Клімчук: "Нема слів!!!"

Romeo Svyryda:
"Їх багато насправді. Лише шкода, що такі люди рідко займаються політикою, громадською діяльністю і подібними речами. вони просто собі роблять по правді і тихенько про це мовчать.
Згадалося, як декілька років тому на переїзді у Квасилові чекали, поки проїде поїзд. Був страшенний снігопад. І якийсь чоловік в лахмітті стояв під стіною навпроти, милостиню просив. Із дорогого авто перед нами вийшов водій, підійшов до нього і всунув йому в руки жмут купюр. Не знаю, скільки там було. Але вже тоді мене здивувало: і як це той водій не написав про свій добрий вчинок у Фейсбук?"

Mykola Olha Zaichuk:
"Колись мені дуже допоміг у скрутній ситуації зовсім сторонній літній чоловік, а вислухавши мої "дифірамби" сказав: "запам'ятай, синку, в нашому світі хороших людей людей значно більше, але га..они значно помітніші".

У соцмережах обговорюють обслуговування в дискобарі Рівного (+ОБГОВОРЕННЯ)

Надия Юрчук:
"Я колись, будучи ще студенткою, в під'їзді знайшла посвідчення однієї особи з ОДА! Знайшла його аби повернути, а він ще до мене з претензіями ніби я його вкрала((((( отак і роби добро деяким людям((( але ж, на щастя, не всі рівняни такі)))))".

Mykola Olha Zaichuk:
"Прикро, що нормальні вчинки викликають подив(("





На правах реклами