Ми у Facebook
22.12.2015, 09:20

Чугунніков - Боба Фетт, Ковальчук - Сі-3ПіО (ФОТО)

У рівненських політиках побачили схожість з героями фільму "Зоряні війни"
Портрети-порівняння з героями фільму опублікував у соцмережі Фейсбук Володимир Ладько.









Голову Рівненської облдержадіністрації Віталія Чугуннікова порівняли з незначним персонажем «Зоряних воєн», мисливцем за головами, який з незрозумілих причин придбав «міжгалактичну» популярність серед шанувальників серіалу.



Екс-голову Рівненської облдержадміністрації Василя Берташа - з графом Дуку, який у фільмі заснував рух сепаратистів і став лідером Конфедерації незалежних систем.



Голову Рівненської облради Володимира Ковальчука порівняли зі щойно створеним веселим перекладачем-дроїдом Сі-3ПіО.



Екс-заступника голови Рівненської облдержадміністрації Анатолія Юхименка - з імператором Галактики, одним з головних негативних героїв, який втягнув Галактику у сепаратистську кризу і Війну клонів, був керівником і маніпулятором обох сторін цього конфлікту.




Заступника міського голови Рівного Сергія Васильчука - із затятим захисником Старої Республіки в її останні дні. Він був одним із засновників Альянсу повстанців, утвореного після того, як Верховний Канцлер Палпатін оголосив себе Імператором.




Керівника Рівненської облорганізації "Батьківщина", депутата облради Миколу Кучерука з Чубаккою - угманоїдом, який пілотував корабель «Тисячолітній сокіл» і був ключовою фігурою плану спасіння прицеси Леї.




































На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ