Ми у Facebook
22.12.2015, 14:20

Реєстрація на пробне ЗНО розпочнеться на зимових канікулах

Вона триватиме з 5 до 30 січня 2016 року.
Пробне тестування як і усі попередні роки буде платним – його вартість складатиме 111 гривень. Реєстрація здійснюватиметься через Інтернет на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. Проходитиме пробне оцінювання 2 та 9 квітня наступного року.
Основна сесія ЗНО для абітурієнтів старує 5 травня. Реєстрація на участь у ньому відбуватиметься понад місяць – з 1 лютого до 4 березня 2016 року.

Кожен учасник зможе перевірити свої знання лише з 4 предметів із 12 запропонованих. За словами заступника директора ЛРЦОЯО Ольги Янушевич, тестові матеріали будуть перекладені шістьма мовами нацменшин – кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською та угорською.

Вже відомо, коли відбудеться пробне ЗНО

«Результати ЗНО з української мови та літератури та математики чи історії України (за вибором) будуть зараховані для школярів як результати Державної підсумкової атестації», - зазначив начальник управління освіти і науки Рівненської ОДА Григорій Таргонський.

Експерти, які перевірятимуть роботи ЗНО визначать поріг СКЛАВ/НЕ СКЛАВ. Для вступу на навчання у ВНЗ абітурієнти повинні подавати лише сертифікати ЗНО 2016 року.

Відсутність дворівневих тестів та обов’язкова математика чи історія України – особливості ЗНО 2016

Підготуватись до проходження ЗНО всі охочі зможуть під час он-лайн тренування на сайті ЛРЦОЯО за посиланням www.lvtest.org.ua

Про це повідомила прес-секретар управління освіти і науки Людмила Деркач






На правах реклами